Jewels & Watches

Speciale momenten
met GASSAN

Een verlovingsring en een trouwring zijn sieraden voor het leven die jouw geliefde en jou aan elkaar verbinden. Een symbool van jullie liefde. GASSAN heeft de expertise om voor deze speciale momenten in het leven dé perfecte ringen te vinden die bij jullie passen.

Tekst: GASSAN
Beeld: GASSAN
Online redactie: Mical Joseph

Het huwelijksaanzoek

Een huwelijksaanzoek plannen begint bij het uitzoeken van de perfecte verlovingsring. Een ring die laat zien hoeveel jouw geliefde en jij van elkaar houden en hoe graag je de rest van jouw leven met diegene wil delen. Het uitzoeken van de ring, waarmee jij dé vraag stelt, is bijzonder en bij GASSAN weten zij dat. Hun experts hebben jarenlange ervaring en kunnen jou alles vertellen over de diverse ringen, diamanten en stijlen. Zij adviseren graag zodat jij jouw partner kunt verrassen met een oogverblindende ring die perfect past bij jouw geliefde.

The circle of life

Met een “Ja, ik wil” beloof je elkaar eeuwige trouw, in voor- en tegenspoed, tot de dood julie scheidt. De huwelijksdag is een gelukzalige, feestelijke en romantische dag, waarna het leven samen als man en vrouw start. Een blik op de trouwring die je altijd draagt, neemt je weer mee naar die bijzondere dag. Een trouwring is een cirkel zonder begin of eind, een teken van onvergankelijke verbondenheid. Deze betekenis stamt uit de tijd van de Romeinen, maar nog altijd symboliseert een trouwring eeuwigdurende liefde.

Special Moments

GASSAN organiseert op 28 & 29 maart 2020 het GASSAN Special Moments event in de GASSAN Boutique aan de PC Hooftstraat met exclusieve partners zoals OGER, fotograaf Jacob van Rozelaar, FERAGGIO, Hella Huizinga, Waldorf Astoria, Hillenius Couture, Babassu, McBloom en Taittinger. Samen met deze met zorg geselecteerde partners kan GASSAN je als geen ander helpen deze te organiseren. Met hun jarenlange expertise adviseren zij je graag bij de voorbereidingen van de mooiste dag van jouw leven! Tijdens het GASSAN Special Moments weekend komen alle essentials voor een schitterende dag samen: van de mooiste trouwjurken en maatpakken, romantische bloemen, de lekkerste bruidstaarten, de beste champagne, stijlvolle trouwschoenen, de trouwfotografie en natuurlijk prachtige juwelen en horloges. Het belooft een weekend te worden dat bol staat van de liefde.

Trouwen

Heb je zelf trouwplannen of ken je een vriend of familielid die gaat trouwen? Meld je dan hier aan voor dit unieke GASSAN Special Moments Event!