To do: Sofacompany pop-up aan Coolsingel

Deens Design

Scandinavische invloeden zijn niet meer weg te denken uit het huidige interieurbeeld. Zie bijvoorbeeld de tijdloze stijl van het Deense design, gebaseerd op luchtigheid, eenvoud, retro-invloeden en catchy kleuren. Die eigenschappen kunnen we ook toekennen aan het Deense Sofacompany, een online store die ooit werd opgericht door Cathrine en Christian Rudolph en in 2013 voeten zette op Nederlandse bodem. De productie vindt plaats in Vietnam.

van kopenhagen naar rotterdam

Welnu, het gevierde minimalisme zet zich voort in onze Maasstad. Opende Sofacompany in maart 2016 nog een pop-up store in Amsterdam, nu is Rotterdam aan de beurt. Vanaf zaterdag 28 januari zal de meubelwinkel namelijk een pop-up showroom openen aan de Coolsingel. Een fijne bijkomstigheid voor gegadigden die graag even willen testen hoe de banken zitten.

voorhoede

Het trendy interieurmerk weet al tijden voorop te lopen in de trends. Dat is volgens commercieel manager Rein Aalbers ook de reden dat de winkel in Rotterdam te vinden zal zijn: “We zijn heel trots en verheugd dat we een showroom kunnen openen op zo’n fantastische plek in Rotterdam. Net als de Maasstad wil Sofacompany altijd vooroplopen en nieuwe concepten verzinnen. Ook het industriële van de stad sluit aan bij Sofacompany’’.

Design it yourself

Creatievelingen onder ons kunnen hun hart ophalen doordat ze bij Sofacompany een meubel volledig naar eigen wens kunnen ontwerpen. Uit een verscheidenheid aan modellen, stoffen, knoopkleuren en poten kan je dus zelf je eigen bank, chaise longue of tafel samenstellen.

 

Meer Interior & Estate