Soap Treatment Store geopend in De Bijenkorf

een luxe nederlandse samenwerking

De ontwikkelingen in De Bijenkorf lijken maar niet te stoppen. Het warenhuis heeft zichzelf de afgelopen jaren op indrukwekkende wijze vernieuwd. Van nieuwe merken als Balenciaga en Céline tot de opening van een personal shopping lounge. De troeven zijn van internationaal luxe-niveau. Toch kan er nóg een verovering aan deze opsomming worden toegevoegd. Deze week opende het namelijk de SOAP Treatment Store in de vestiging op de Dam.

soap: beauty, beauty, nog meer beauty

Het Nederlandse bedrijf SOAP staat bekend om het ontwikkelen van het fenomeen ‘city spa’ in Nederland. Een cosmetica handel en beautysalon dat zich uitbreidt naar steeds meer vestigingen in Nederland. Het is een kosmopolitische omgeving met producten op topniveau. Eigenlijk mag het dus geen wonder heten dat het een samenwerking is aangegaan met Nederlands vooraanstaande warenhuis De Bijenkorf. Met de Treatment Store ontstaat een kersverse spa-beleving. Van diverse manicures, pedicures, kappersbehandelingen, visagisten… Het is de ideale oase om tijdens het shoppen even te unwinden. 

De SOAP Treatment Store is vanaf 3 mei geopend in De Bijenkorf in Amsterdam, gevestigd op de Dam 1. Binnenkort zullen ook de vestigingen in Utrecht, Rotterdam en Amstelveen van het beauty huis worden voorzien.

Meer Beauty & Fashion