So Cute! jurkjes voor bruidsmeisjes

feestelijke jurkjes

So Cute! is een luxueus kinderkledingmerk voor meisjes. Het label is gespecialiseerd in het maken en ontwerpen van jurkjes voor bruidsmeisjes. Daarnaast zijn de jurkjes ook passend voor verjaardagen, communies of andere feesten. Want volgens het creatieve brein van het label Esther de Zeeuw is het leven met hun jurkjes iedere dag een feestje.

trendy ontwerpen

Het label staat bekend om de zachte kleuren, handgemaakte details en originele ontwerpen. De ontwerpen van So Cute! zijn gebaseerd op de laatste modetrends, maar ze zijn toch net even anders. De jurkjes worden vervaardigd van luxe bruidsstoffen zoals bewerkt kant, soepel vallend satijn en zachte tule.

Sommige jurkjes zijn naar wens aan te passen. Er is een ruime kleurkeuze voor het lint in de taille dat aan de meeste jurkjes is bevestigd. Zo kun je kiezen voor een kleur die perfect bij jouw trouwjurk of bij de themakleur van de bruiloft past. Maak de exclusieve outfit compleet met een bijpassende bolero’s en mooie haar accessoires, ook te verkrijgen bij So Cute!

so cute! op masters of lxry 2017

So Cute! wordt verkocht via de winkel in Eindhoven en de online shop. Dit jaar is het label ook te bewonderen bij Masters of LXRY 2017 – Design Edition. Het grootste premium lifestyle-event van Europa wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie en hier om tickets te bestellen.

socutefashion.com

Meer Beauty & Fashion