Media & Entertainment

Sneak peek: LXRY Magazine 39

Het grote beursnummer van LXRY Magazine komt er weer aan! LXRY #39 staat geheel in het teken van Masters of LXRY: hét nummer waar de geselecteerde Masters de cover sieren. Vanaf 3 oktober kun je alles lezen over de 's werelds grootste premium lifestyle beurs: Masters of LXRY. Deze editie staat in het teken van de liefde: liefde voor vakmanschap, passie voor perfectie, voor bijzondere ontwerpen, unieke uitvoeringen, liefde voor de gastronomie, voor al het moois dat de wereld te bieden heeft. Kortom, the LOVE Edition, het thema van dit jaar.

Tekst: Susan Poeder & Bart-Jan Brouwer

Exclusieve preview Masters of LXRY

Wat is er nieuw dit jaar? Welke deelnemers kun je verwachten? Welke primeurs en gastronomische hoogstandjes komen er naar de beurs? In de exclusieve preview wordt uitgebreid aandacht besteed aan al het moois dat Masters of LXRY te bieden heeft. Masters of LXRY is de enige plek waar het beste uit de wereld van kunst, interieur, fotografie, fashion, gadgets, gastronomie, juwelen, travel, horloges, boten en auto’s onder één dak wordt getoond, gebouwd op de pijlers kwaliteit, ambachtelijkheid en uniciteit. Hier komt men alles tegen wat een stad een stad maakt: hele huizen, restaurants, galeries, tuinen, zwembaden, pleinen, theaters… en mensen.

“Dankzij liefde – van beursorganisator Yves Gijrath en zijn Tamara, alle LXRY-medewerkers, participanten, de standbouwers van Stabilo – heeft Masters of LXRY kunnen uitgroeien tot de grootste en meest prestigieuze premium lifestylebeurs van de wereld”

De lekkerste auto’s

Supercars, compacte krachtpatsers en een midsize SUV. In LXRY Car Report reizen journalisten Erik Kouwenhoven en Perry Snijders de wereld over om de nieuwste auto’s te testen. Perry reist dit keer naar Arizona om de McLaren 600 LT even flink op de staart te trappen. “Van de 720S Spider wéét je dat het een goede auto is, maar bij de 600LT vóél je direct dat hij subliem is. Het is een auto waar je makkelijk van kunt houden, juist omdat hij niet zo allround perfect is als de 720S.” Ook maakte hij een roadtrip door Bulgarije en Griekenland in de nieuwe BMW X7. Erik neemt plaats in de ‘Rammstein onder de auto’s’: de Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition. Iets compacters? Lees dan alles over de Porsche 718 Cayman GT4 en Spyder.

Eeuwig KLM

KLM bestaat dit jaar honderd jaar en heeft net als het cabinepersoneel een ontwikkeling doorgemaakt. LXRY gaat in gesprek met stewards, stewardessen en pursers uit ieder decennium sinds de introductie van cabin attendants in 1935. Een prachtig fotoverslag laat zien hoe de KLM-outfits door de jaren heen zijn veranderd.

Masters to watch

In deze editie komen exposanten aan het woord, die Masters of LXRY als een podium zien waar zij hun liefde voor het vak kunnen delen. Zoals Harco van Uden, die met zijn ExperienceTravel nog altijd nieuwe gebieden verkent om klanten een onvergetelijke experience te kunnen bezorgen. Op Masters of LXRY gaat hij de Bucketlist 2020 bekendmaken, met onder meer een Antarctica-reis tijdens de eclips in 2021 onder begeleiding van André Kuipers. Welke meesters in hun vakgebied je nog meer in de gaten moet houden, lees je in dit nummer.

Hier ga je van watertanden

De begeestering van culinair ondernemer Carsten Klint leidt dit jaar tot een pop-up restaurant met nóg meer Michelinsterren dan de 34 van afgelopen editie. Het aankomende nummer biedt een voorproefje van wat je te wachten staat op Masters of LXRY. Ook schuiven stuntproevers Floris Kappelle en Rijk de Gooijer aan tafel bij directeur KLM Nederland, Harm Kreulen. Plaats van handeling: restaurant Olivijn in Haarlem.

“Bij KLM word je een man of vrouw van de wereld”

Harm Kreulen, directeur KLM Nederland. Beeld: Esther Quelle.

Neustong met artisjok, Opperdoezer Ronde en beurre blanc. Beeld: Esther Quelle.

Goede gesprekken

Jongstleden 7 juni vond de zevende editie van LXRY Open plaats op het golfterrein van The Duke, een businessclub die de perfecte ambiance voor de combinatie golf en zakelijk netwerken biedt. En nieuw dit jaar is LXRY aan de Amstel: een uniek nieuw netwerkevent exclusief voor LXRY League leden. In LXRY 39 lees je hier alles over.

Over goede gesprekken gesproken: Irene van de Laar verleidt spannende mannen tot een interview voor LXRY Magazine. Dit keer richt ze haar pijlen op mannenmodemaestro Rick Moorman: “Het kleedgedrag van de Nederlandse man is over het algemeen slecht. En – waarschijnlijk krijg ik met deze uitspraak heisa – dat komt voor een groot deel door de Nederlandse vrouw: ze stelt te weinig eisen.”

Pre-order LXRY Magazine

LXRY Magazine #39 kun je nu alvast bestellen via de onderstaande knop. Zeker weten dat je niets mist? Neem nu een 1-jarig of 2-jarig abonnement op LXRY Magazine en kies wat voor welkomstgeschenk je wilt ontvangen. Kies bijvoorbeeld een van de heerlijke geurkaarsen, laptoptassen of luxe sjaals uit de LXRY Collection (t.w.v. 69 euro), een Oolaboo Skin Defence DNA protective set (t.w.v. 144,95 euro), of een Sodastream (t.w.v. 159 euro).

LXRY Magazine 39