Travel & Experiences

#SLHFORHEROES

Small Luxury Hotels of the World is een hartverwarmende actie gestart: #SLHFORHEROES. Met deze wereldwijde campagne eren ze mensen die er alles aan hebben gedaan om anderen te helpen tijdens de coronapandemie.


Nomineer je held

Tot 30 juni kun je een held nomineren op www.slh.com. Na die datum worden 500 helden beloond met een verblijf van twee nachten in een van de Small Luxury Hotels of the World-locaties. Met meer dan 520 hotels in meer dan 90 landen biedt SLH de mogelijkheid om landelijke retraites, strandresorts, steden en historische locaties te ervaren, zodra de reisbeperkingen zijn opgeheven.

Dankbaar

“We zijn enorm dankbaar voor mensen over de hele wereld die onvermoeibaar hebben gewerkt in het licht van de pandemie”, zegt Jean-François Ferret, CEO van Small Luxury Hotels of the World. “Van eerstelijns gezondheidswerkers tot bezorgers en het leger van liefdadigheidswerkers en vrijwilligers die ouderen, daklozen en kansarmen ondersteunen, deze uitmuntende individuen zetten elke dag hun leven op het spel. Dit is onze manier om iets terug te geven en hen iets speciaals te bieden om op te anticiperen. We zijn trots op deze campagne en op onze onafhankelijke hotels die een voorbeeld zijn van de SLH-filosofie van gemeenschap en integriteit. ”

SLH verenigt reizigers en hotels over de hele wereld. Zorg voor de gemeenschap en bewust reizen staan ​​centraal, en bieden luxe ervaringen op een unieke manier in een veilige omgeving. Naast de # SLHFORHEROES-campagne, kun je ook een SLH-cadeaukaart cadeau doen aan eerstelijnshelden.

#SLHFORHEROES – speciale verblijven voor speciale mensen.