Toppunt van luxe: een eigen huis bouwen

de schoonheid van architectuur

Het toppunt van luxe: een eigen huis bouwen. Wie wil er niet over de mogelijkheid beschikken om van begin af aan mee te tekenen aan zijn eigen droomwoning? Te kunnen bepalen wat de hoek van de entree wordt, de indeling van de hal, tot de ramen van de badkamer… Het bouwen of rigoureus verbouwen is een verrijkend en spannend project.

bouw- en verbouwplannen

Bij Sjaak Goud Architect kun je terecht voor het ideale ontwerp voor je nieuwe droomhuis of voor je verbouwplannen. De medewerkers weten als geen ander dat het belangrijkste visitekaartje van een architect het portfolio is. En dat is terug te zien aan de creatieve woningen die ze creëren. Hierbij gaan ze altijd op zoek naar een stukje verfijning in het ontwerp. Sjaak Goud Architect hanteert een zeer persoonlijke aanpak met vrijblijvende toegankelijkheid en kennis van zaken. Logisch, want wonen draait om emotie.

als alles maar klopt

Een veelgehoord probleem is dat architectenbureau’s vaak te weinig rekening houden met de toepassingen van het interieur, wat bijvoorbeeld resulteert in een woonkamer met vijf deuren of een onlogische trap. Maar Sjaak Goud Architect laat het exterieur en interieur naadloos in elkaar overlopen. Daarbij wordt gelet op de beste passende indeling, het perceel, de omgeving het uitzicht tot de lichtinval. Zo wordt iedere wens omgezet in een schitterend creatief en doordacht ontwerp. Van strak en modern, tot statig klassiek of sfeervol landelijk, en waarom geen uitdagende combinatie van die elementen? Als het geheel maar klopt, aldus het team van Sjaak Goud. Want een huis kan creatief nog wel zo hoogstaand zijn, maar moet vooral een fijne leefomgeving worden met comfort, plezier en luxe.

masters of lxry 2017

Bij interesse naar een woning op maat kun je jezelf vrijblijvend laten informeren bij Sjaak Goud Architect. Het bedrijf is tevens te bezoeken op Masters of LXRY, de grootste premium lifestylebeurs van Europa die van 7 t/m 11 december 2017 wordt georganiseerd in de RAI Amsterdam. Houd Masters of LXRY in de gaten voor meer informatie.

Meer Interior & Estate