Travel & Experiences

Top-5 shopadresjes in New York City

Inspiratie voor je inloopkast & huis

Wat is de perfecte plek om te shoppen? In New York zijn genoeg boutiques voor de ideale shop gelegenheid. Van boeken, woonaccessoires tot aan kleding, cosmetica en een geweldige tassenhemel. Hieronder de Top-5 lijst.

Beacon’s Closet

Beacon’s Closet is dameskledingketen, waar alles draait om de duurzaamheid. Hier wordt dan ook tweedehands kleding verkocht. Een echte vintage shop waar je kleding kan kopen en verkopen dus. De winkels zijn per locatie verschillend ingericht. Zo heeft elke winkel een connectie met de directe omgeving en bijpassende uitstraling. Ook is de kleding gebonden aan de seizoenen. Het begon ooit allemaal op 900 vierkante meter. Carrie Peterson is de oprichter van de eerste winkel in Brooklyn, zij toverde de locatie om en gaf het een modebestemming. Beacon’s Closet staat bekend als een van de Top-10 winkels van NYC. Dus het perfecte luxe kledingparadijs.

beaconscloset.com

 

REBAG

Je lievelingstas verkopen of gewoon een prachtige nieuwe merktas erbij? REBAG is de perfecte plek om de one-off-a-kind op maat gemaakte handtas te kopen. De winkel heeft een uniek concept, want REBAG koopt namelijk luxe tassen van verkopers over de hele wereld. En ze presenteren de tassen op een stijlvolle manier via online platformen. Niet te vergelijken met E-bay dus… De winkel heeft een elegante uitstraling net zoals de andere luxe boutiques in NYC. Een andere ervaring met wederverkoop en daarbij de perfecte tassenhemel voor iedere vrouw!

Rebag.com

 

Mcnally Jackson

Foto: Yvonne Brooks

MCnally Jackon is een geweldige boekenwinkel waar je kennis kan maken met de literaire cultuur van Manhattan. Ook is er een café waar er genoten kan worden van een heerlijk kop koffie tijdens het lezen. Zowel online als offline kun je zoeken naar het perfecte boek. Maar natuurlijk worden er ook in de winkel de must reads van dat moment aanbevolen. Er zijn verschillende vestigingen in NYC kom langs en zeg hallo!

Mcnallyjackson.com

 

Bergdorf goodman

Bergdorf Goodman is een Amerikaans warenhuis opgericht in 1899 door Herman Bergdorf en Edwin Goodman. Het warenhuis biedt design kleding van onder andere Amerikaanse en Franse ontwerpers. Naast mode biedt het warenhuis ook exclusieve woonaccessoires, bruidsmode, schoenen, juwelen, kinderkleding en cosmetica. Daardoor is het de perfecte plek om de meest stijlvolle en luxeproducten te kopen. Dus heb je om een middagje te shoppen? Bezoek het warenhuis Bergdorf Goodman aan de 5th Avenue in NYC.

Bergdorfgoodman.com 

 

Roman and Williams Guide

Roman and Williams Guide is de perfecte plek waarbij je kan kiezen uit de beste ontwerpen. De historische elementen zijn verwikkeld in de verschillende design stukken. De ontwerpers Robin Standefer en Stephen Alesch richtten Roman and Williams Guild op. Zij hebben verschillende projecten, waarbij ze ontwerpen maken voor onder andere restaurants, kantoren en hotels. Robin en Stephan worden gezien als de twee meest creatievelingen in het bedrijfsleven. Maar ook streeft het duo naar de perfecte combinatie van: spontaniteit, verfijning en rebellie, en ook spelen verleden en toekomst een rol in hun design. Een prachtige interieurwinkel met verschillende elementen voor de slaapkamer en de woonkamer waar je veel inspiratie kan opdoen.

Romanandwilliamsguide.com