Travel & Experiences

Seabourn:
's werelds beste
ultra-resort op zee

Dromen mag en dan is dromen over een ontspannen reis in een resort op zee natuurlijk niet verkeerd. Al het luxe is inbegrepen wanneer je met Seabourn vaart en einde jaar zullen de schepen weer gaan varen. De cruisemaatschappij is leider op het gebied van ultra-luxe, kleinschalige cruiseschepen. Op de schepen word je omgeven door luxe, is het eten verfijnd in de puurste vorm en overtreft intuïtieve service je verwachtingen.

Toegang tot unieke must-sees

Op Seabourn’s bekroonde schepen hebben alle suites zeezicht en stralen de prachtig ontworpen ruimten en faciliteiten kracht en elegantie uit. De schepen hebben toegang tot kleine, unieke havens, bijzondere must-see plekken en verborgen parels, waar grotere schepen niet kunnen komen. Toch bieden zij de meest genereuze verhoudingen van ruimte per gast in de cruise industrie. Elk schip beschikt over een spa van wereldklasse, een verscheidenheid aan eetgelegenheden, uitnodigende lounges en bars, zwembaden en brede teakdekken.

Varend resort

Een Seabourn schip is als een luxe resort. Waar het personeel de gasten kent en daarbij ieders voorkeuren. De ruime suites aan boord verwelkomen je met een glas ‘welkom champagne’ en een minibar, gevuld met al je voorkeuren. De suites van Seabourn zijn zorgvuldig ontworpen en smaakvol samengesteld en hebben allemaal een weids uitzicht op zee en beschikken bijna allemaal over een eigen veranda, waar je kan ontspannen of je laten entertainen. Vanaf het moment dat je voor het eerst aan boord van stapt, merk je dat je deel uitmaakt van pure verwennerij. Dit elegante resort brengt je op magische wijze van de ene fascinerende plek naar de andere, terwijl je geniet van een onvergetelijke maaltijd en avondentertainment. Word elke dag wakker op een nieuwe bestemming op een van de zeven continenten, met de belofte van weer een nieuwe, spannende en authentieke ontdekking.

Wanneer het tijd is om weer te reizen, staat Seabourn klaar om je te verwelkomen aan boord, zodat je de wereld in luxe kunt ontdekken.