Beauty & Fashion

Say yes to the dress, By Mesh

time to shine

Een opening van een hotel, cocktailfeest aan huis, een debutantenbal of een huwelijksreceptie… Er is altijd wel een sociaal evenement waarbij de conventie vraagt om een chique jurk. In deze vluchtige tijden, wordt nog weleens haastig last minute het internet afgestruind. Maar eenmaal besteld, vallen die lovertjes en andere details al snel tegen. Echte kwaliteit heeft een directe service. Wat betreft avondkleding, gaat er dan ook niets boven persoonlijke aandacht, oprecht advies en een aantal schitterende jurken die je in real life kunt passen, zien, aanraken en vergelijken.

uitkiezen of zelf ontwerpen?

Tijdens een bezoek aan By Mesh vind je een schatkamer aan kleuren en modellen op het gebied van gala- en cocktailjurken. De items in de showroom stralen stuk voor stuk elegantie, kracht en vrouwelijkheid uit. Dus wil je op een bijzonder moment stijlvol en zorgeloos voor de dag komen? Dan zal By Mesh de onderscheidende factor zijn. Wellicht dat je ooit weleens een eigen jurk hebt willen ontwerpen. In dat geval biedt het Nederlandse merk de mogelijkheid om je eigen creatie werkelijkheid te laten worden. De gedachte achter By Mesh is dat elke vrouw hoort te stralen door zich bewust te worden van haar eigen persoonlijke beauty. Dus voor elk type vrouw is er een jurk te vinden waarin zij zich comfortabel en glamoureus zal voelen. Zo maakt By Mesh het een ambitie om van elke speciale gelegenheid een onvergetelijke avond te maken.

by mesh of masters of lxry 2017 – design edition

By Mesh kun je bezoeken in de gloednieuwe winkel aan de Prinsengracht in Amsterdam. Tevens is het merk te zien op Masters of LXRY 2017 – Design Edition. Lees hier meer informatie over dit grootste premium lifestyle-event van Europa of klik hier om tickets te bestellen.

bymesh.nl