La prairie X Art Basel

La Prairie heeft aangekondigd samen te werken met de aankomende editie van de beroemde kunstbeurs Art Basel. Het luxe Zwitserse huidverzorgingsmerk claimt een unieke samenwerking aan te gaan met Art Basel, ‘s werelds meest toonaangevende kunstplatform.

Als onderdeel van dit initiatief zal La Prairie aanwezig zijn in de Collectors Lounge gedurende de beurs waar V.I.P.’s de mogelijkheid krijgen om het merk La Prairie te ontdekken en gebruik te kunnen maken van gepersonaliseerde La Prairie behandelingen.

‘”Van de baanbrekende onderzoeken achter onze wetenschappelijke doorbraken tot de unieke formules voor alle zintuigen. Van de verpakkingen tot de high end service, het merk is niet alleen een kunst, het is wat we doen”, aldus  Patrick Rasquinet, President en CEO van La Prairie Group.

La Prairie grijpt de gelegenheid ook aan om het 30-jarig jubileum te vieren van de iconic Skin Caviar crème. Zij zullen samenwerken met contemporary artists om een wetenschappelijke en artistieke innovatie te presenteren.

Art Basel

Sinds de oprichting in 1970 door galeriehouders is Art Basel vandaag de dag het podium voor primeurs in de wereld van moderne en contemporary  kunstwerken. Zij zijn naast Basel ook actief in Miami Beach en Hong Kong.

Art Basel vind dit jaar plaats van 15-18 juni 2017 in Basel, Zwitserland

Fotografie: La Prairie

Meer Beauty & Fashion