Jewels & Watches

Exclusieve samenwerking GASSAN, De GRISOGONO en De L’Europe Amsterdam

Om dit jaar feestelijk af te sluiten heeft GASSAN speciaal voor de feestdagen een bijzondere samenwerking opgezet met hotel De L’Europe Amsterdam en het sieradenmerk de GRISOGONO. Dit Zwitserse label staat bekend om haar zeldzame edelstenen die worden gebruikt bij het maken van juwelen en horloges.

Tekst: Inge Dal

Feestelijke samenwerking

Het is de eerste samenwerking van het Zwitserse sieradenmerk met een vijf-sterren hotel in Nederland. Gasten die een kamerarrangement boeken in dit 19e-eeuwse hotel aan de Amstel tijdens de feestdagen, worden getrakteerd op verschillende luxe verrassingen. Ook worden ze uitgenodigd om een kijkje te komen nemen bij de stand van GASSAN om de uitgebreide horlogecollectie en unieke stukken te bewonderen tijdens Masters of LXRY. Tijdens dit grootste premium lifestyle-event ter wereld exposeert GASSAN met de grootste stand ooit; een pop-up boetiek van 1.100 vierkante meter.

Lighting of the tree

En als klap op de vuurpijl organiseert GASSAN samen met de twee merken een ‘lighting of the tree’-evenement. Zo komen gasten van hotel De L’Europe Amsterdam helemaal in de kerstsfeer en kunnen ze Amsterdam op een feestelijke manier ervaren, terwijl ze de nieuwste sieradencollectie van de GRISOGONO kunnen bezichtigen.

Juwelen en horloges

GASSAN is de officiële dealer van de GRISOGONO in Nederland en verkoopt de juwelen en horloges van dit merk bij GASSAN Diamonds en GASSAN Dam Square. Het sieradenmerk de GRISOGONO werd in 1993 opgericht door Fawaz Gruosi en bestaat inmiddels uit horloge- en sieradencollecties van Allegra, Crazy Skull, Eccentrica, Boule, Gocce, Gypsy, India, Onde, Instrumentino, Ventaglio, Vortice, Chiocciolina en New Retro.