Een dromerige safari: onmisbaar

the lion sleeps tonight

Compleet uitgeslapen stap je uit je lodge. Na een goede buitendouche neem je plaats in een plezierig wiebelende ruige jeep. Waarna de meest iconische beelden aan je voorbij vliegen. Giraffen die loom uit een poeltje drinken. Een neushoorn die gerieflijk in het gras gaat liggen. Een groep zwijntjes die er haastig vandoor rent… Een Safari is een investering in je levenservaring en zou bij wijze van spreken wettelijk verplicht moeten zijn. Niet voor niets betekent het woord ‘safari’ in de Afrikaanse taal Swahili zoveel als “een lange, avontuurlijke expeditie.” Want avontuur is nu juist de grootste bron voor herinneringen en verhalen. Natuurlijk kun je gemakkelijk een watervilla boeken in Bora Bora. Maar die ben je waarschijnlijk sneller vergeten dan die gepersonaliseerde lunch tussen de baobab-bomen.

zambia, zimbabwe, of toch tanzania?

Als luxe reiziger heb je misschien het Krugerpark al gezien. Maar er zijn nog veel meer ongerepte bestemmingen waar je de ongelooflijke ecosystemen en dierenrijken kunt ontdekken. Denk aans de Okavango Delta (Botswana), Sossusvlei (Namibië) en Serengeti (Tanzania). En vergeet ook niet de minder bekende gebieden als South Luangwa (Zambia),  Mana Pools (Zimbabwe) en Liwonde (Malawi). Of wat te denken van een gorilla-bezoek in Volcanoes National Park (Rwanda). Allen geven dat geweldige gevoel van vrijheid. Waar je ook belandt, een safari gaat ook -en misschien wel meer dan ooit- over het gevoel verbonden te zijn met de natuur, terug te keren naar jezelf. Een adempauze in het westerse leven tussen de glimmende kantoorpanden.

afrika-safaris op masters of lxry

AFRIKA-SAFARIS.NL is specialist in hoogwaardige en op maat gemaakte safari’s naar de mooiste natuur in Afrika. De safari’s zijn van begin tot het eind verzorgd. Verder wordt er gebruik gemaakt van een individueel reisschema, afgestemd op persoonlijke voorkeuren en interesses. Dus je bent niet toegewezen aan een grote groep onbekenden om de jungle mee af te struinen. De uitgebreide persoonlijke ervaring en een ijzersterk en gerenommeerd lokaal netwerk zijn de basis voor een intense belevenis in Afrika. Laat je informeren op Masters of LXRY 2017, waar AFRIKA-SAFARIS.NL als exposant zal verschijnen.

AFRIKA-SAFARIS.NL

Meer Travel & Experiences