Media & Entertainment

Mis dit niet: Royal Polo at the Palace event

Strijdt om de Kings Cup tijdens Royal Polo

Royal Polo at the Palace is een terugkerend Polo weekend op Paleis Het Loo. Op 25 & 26 augustus zullen internationale Polo teams strijden om de prestigieuze King’s Cup. De polospelers komen niet alleen uit Nederland maar ook uit landen als Argentinie, Engeland, Duitsland en Nieuw Zeeland.

Royal Polo at the Palace zal worden bezocht door duizenden bezoekers uit het binnen- en buitenland. Captains of industry, bestuurders en directieleden van familie en grootbedrijven alsook bestuurders van de overheid kunnen genieten van het polo weekend. Naast regionale bezoekers worden ook bezoekers uit heel Nederland en zelfs daarbuiten verwacht: van Amsterdam tot Düsseldorf. Spectaculaire polo matches en een elegante lifestyle in een paleiselijke setting!

Bezoekers kunnen genieten van de koninklijke stallen, de barokke tuinen en de Royal Club Lounge aan de polo pitch. Naast een Whisky & Cigar Lounge zal er dit jaar ook een Luxury Boudoir zijn. GASSAN zal in het Luxury Boudoir vertegenwoordigd zijn met eigen collectie en een goudsmidstand naast allerlei andere exclusieve merken op het gebied, van tassen, schoenen, hoeden en parfums.

Tevens is GASSAN vertegenwoordigd met een eigen polo team.

Kaarten voor dit exclusieve evenement zijn online te verkrijgen via http://www.royalpolo.nl/losse-kaartjes