Travel & Experiences

Hoe scoor je punten tijdens Royal Polo at The Palace?

Hoe heurt het eigenlijk?

Champagne, culinaire verrassingen, prachtige juwelen en de beste paarden die van stal worden gehaald. Dat is Royal Polo at The Palace, in Apeldoorn. Een bijzondere internationale polowedstrijd met een koninklijk tintje, want de wedstrijden vonden afgelopen weekend plaats in de koninklijke tuinen van Paleis Het Loo. Presentatrice Irene van der Laar brengt verslag uit van dit stijlvolle event en zoekt uit hoe het allemaal ‘heurt’.

Punten Scoren

Bij de polowedstrijd is het scoren van punten op de bühne net zo belangrijk als op het veld. Er wordt door de bezoekers flink uitgepakt; mooie jurken, hoeden, strak gesneden pakken.  De dresscode ‘Summer sjiek’ wordt tot in detail uitgevoerd. Niet zo gek want er is een serieuze award mee te winnen bij de ‘best hat of the day’.

Goudsmid van Gassan 

Om de outfit perfect af te stijlen is Gassan aanwezig met uitgebreide en kleurrijke juwelencollecties en horloges. Voor wie met eigen goud en zilver wil pronken is er een goudsmid die alles prachtig oppoetst en schoonmaakt.

Irene verleid door Aki van Andel

Gassan neemt tijdens het event ook deel aan de Royal Polo-wedstrijd met een eigen professioneel poloteam. Niemand minder dan de beste polospeler van Nederland, Aki van Andel, is teamcaptain van het team en wordt door Irene aan zijn mouw getrokken. Hoewel het interview met Aki onschuldig begint wordt Irene verleid voor een leuke avond samen. Benieuwd wat haar antwoord is? Kijk dan naar het verslag: