Ontdek deze premium brandy tijdens Masters of LXRY

Nippen uit grootvaders glas

Er zijn maar weinig gedistilleerde dranken zo stijlvol als brandy. De liefde voor dit beroemde digestief werd Rick van der Wolf, eigenaar-bedenker van Rooster & Wolf, met de paplepel ingegoten. Of liever gezegd: met het glas. Opa en vader waren echte brandyliefhebbers. Als kleine jongen nipte Rick dan ook al graag mee. Later ontdekte Rick dat brandy nauwelijks verkrijgbaar was in bars en restaurants. En als het er al was, bleek de kwaliteit vaak erg laag. Dat kon anders, zoveel wist hij.

Het ontdekken van de beste brandy

Voor de zoektocht voor de beste brandy reisde Rick van der Wolf en zijn team langs meerdere werelddelen. In de Franse plaats Cognac kwam hij uiteindelijk in contact met iemand van de vierde generatie meester-distilleerders. Met deze expert creëerde Rooster & Wolf de gedistilleerde parel zoals deze ‘eau de vie’ hoort te zijn: krachtig, doch soepel om te drinken. Het leverde het Nederlandse merk een stoer karakter op met een authentieke bereidingswijze.

Stijlvol en subtiel eerbetoon

Met Rooster & Wolf is brandy nieuw leven in geblazen. Bij deze drank hoort een stijlvolle fles, met een subtiel eerbetoon aan vader en opa en een natuurlijke uitstraling. De drank kan op vele manieren worden genoten: puur, als mixer of in een cocktail. En er is nieuws, want Rooster & Wolf is ook in een luxe geschenkverpakking en miniatuurformaat verkrijgbaar. Laat je meevoeren tijdens Masters of LXRY 2017. De grootste premium lifestylebeurs van Europa wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie of hier om je kaarten te bestellen.

roosterwolf.com

Meer Wining & Dining