Interior & Estate

Retrochique stalen binnendeur van Skygate

Skygate presenteert de Skygate Edel: stalen binnendeuren met een hoge kwaliteit brons-coating. Hiermee bouwt het Nederlandse bedrijf voort op het succes van zijn handgemaakte zwarte stalen deuren en panelen. Door de industriële uitstraling en ruimtelijke werking zijn deze deuren ontzettend populair.

“Voorheen waren stalen deuren er alleen in maatwerk en dat kon niet iedereen zich veroorloven,” vertelt Skygate-directeur Paul de Nooy. “Door het productieproces te versimpelen kunnen we voor minder dan de helft van de maatwerkprijs leveren. Met de Skygate Edel voegen we een exclusieve retrochique variant aan ons assortiment toe.”

Rijk interieurbeeld

Skygate maakt deuren en panelen naar een vast ontwerp. In een standaardmaat, -model en -kleur en uit hoogwaardig staal en veiligheidsglas. De matzwarte poedercoat-laag zorgt voor een luxe uitstraling en gemakkelijk onderhoud. De bronzen coating van de Skygate Edel geeft een art deco uitstraling. “Dit past in de trend van rijkere interieurbeelden die ook heel duidelijk zichtbaar waren op de Salone del Mobile in Milaan. Hierbij wordt veel gebruik gemaakt van kwaliteitsmaterialen zoals hout, leer, velours, marmer en brons. De Skygate Edel doet het fantastisch in panden die een stijl als bohemièn of bijvoorbeeld dark & moody als uitgangspunt hebben.”

Over Skygate

Skygate is deelnemer van Masters of LXRY. Lees hier meer over in het deelnemersoverzicht.