presents Restaurant M***

Wereldrecord aan sterrenchefs

Negentien titanen uit de Nederlandse gastronomie met in totaal 34 Michelinsterren kookten afgelopen december vier avonden de sterren van de hemel in het restaurant van Masters of LXRY in de RAI Amsterdam. Gastheer Carsten Klint: “Het enthousiasme onder de chefs was zo groot dat we dit jaar zullen uitbreiden met nóg meer sterren en een exclusieve Leading Ladies Sterrenlunch. Het concept zal bovendien worden uitbreid naar andere hallen en congreszalen in de RAI.”

Tijdens de achttiende editie van Masters of LXRY, de grootste premium lifestyle beurs van Europa, dit jaar van 12 t/m 16 december in de RAI Amsterdam koken een record aantal sterrenchefs in de keuken van pop-up Restaurant M***. Daarmee is dit initiatief het pop-up restaurant met de meeste Michelinsterren ter wereld. Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws over de chefs die zullen deelnemen.

O.a. de volgende chefs geven acte de présence:

Stefan van Sprang

Aan de Poel**, Amstelveen

Onno Kokmeijer

Restaurant Ciel Bleu**, Amsterdam

François Geurds

FG Restaurant**, Rotterdam

Erik van Loo

Restaurant Parkheuvel**, Rotterdam

Fred Mustert

Restaurant Fred**, Rotterdam

Dick Middelweerd

Restaurant De Treeswijkhoeve**, Waalre

Reserveer nu

Reserveer nu je couverts voor het pop-up restaurant met de meeste Michelinsterren ter wereld: Restaurant M*** tijdens Masters of LXRY van 12 t/m 16 december 2019.

Reserveer

Michelin recepten voor thuis

De bekende sterrenchefs uit het M34 pop-up restaurant hebben hun recepten prijsgegeven zodat jij thuis de sterren van de hemel kunt koken. Zo tover je zelf een Michelin waardig gerecht op tafel.

Recepten

Impressie Restaurant M34

Benieuwd naar de editie van vorig jaar? Lees hier het verslag van het openingsdiner tijdens Masters of LXRY 2018.

Editie M34