Travel & Experiences

Regent Seven Seas Splendor:
een drijvend sterrenhotel

Regent Seven Seas, de meest luxe cruiserederij heeft er een nieuw pareltje bij: de Seven Seas Splendor. Afgelopen week werd het schip in Italië opgeleverd. Sales Director Sharon van der Sloot kroop aan boord om van Rome naar Barcelona te genieten van al het luxe dat de Splendor te bieden heeft.

Tekst en beeld: Sharon van der Sloot

Ken je dat? Dat gevoel dat je als eerste gebruikmaakt van een openbaar toilet waar het wc papier op de rol nog netjes in een puntje is gevouwen en dat op ieder moment van de dag? Een zacht en perfect strak opgemaakt bed zelfs na een middagdutje of wanneer je zittend op je bed je schoenen aan hebt gedaan? Een personal butler die zorgt dat jij of jouw suite geen enkele seconde van de dag iets tekort komen? Je stoel die wordt aangeschoven, het servet dat op je schoot wordt gelegd? Iedere hap eten die je in je mond doet een geluksmomentje is? Bij het eerste beste briesje wind je een dekentje wordt aangeboden op het topdeck aan het zwembad? Er bijna 600 bemanningsleden glimlachend voor je klaarstaan dag en nacht? Wij nu wel.

Wij werden uitgenodigd door Regent Seven Seas voor de allereerste cruise van de spiksplinternieuwe en 422.000.000 kostende Seven Seas Splendor, en dit ging onze hoogste verwachtingen te boven. Het schip zelf bestaat uit de meest prachtige combinaties aan materialen, structuren en kleuren zorgvuldig op elkaar afgestemd waarvan marmer, natuursteen, messing en de mooiste stoffen de boventoon voeren. Iedere ruimte heeft de W- (van ‘WAUW’) – factor, werkelijk alle faciliteiten zijn op het hoogste niveau aanwezig.

Een onderdompeling van luxe in de breedste zin van het woord. Maar buitenom alle esthetische pracht en praal is toch wel de meest opvallende, meest toonaangevende en belangrijkste factor van dit splendeur-gevoel de crew, toegewijd, te allen tijde oprecht vriendelijk en goed gehumeurd. Met passie voor hun vak en de grootste ijver om jou een onvergetelijke reis te bezorgen. Chapeau.

Het stoffige imago van een cruise wat nog enigszins heerst is volledig van tafel geveegd door Regent Seven Seas met deze ultieme beleving op het water. Er is geen letter van gelogen, het is inderdaad, ten voeten uit luxury perfected.