Cars & Yachts

Dit paleis van de oceaan is het toppunt van decadentie

Paleis voor op reis

De Regent Suite aan boord van de Seven Seas Explorer doet de meest luxueuze penthouses verbleken. De ruimte telt een oppervlakte van meer dan 400m2 en bevat een privé spa en een daktuin groter dan een gemiddeld Amsterdams appartement.

Meest luxueuze schepen ter wereld

Seven Seas Explorer is een van de meest luxueuze schepen ter wereld en de ultieme manier om je on top of the world te voelen. De exclusieve reizen gaan over de oceanen van de hele wereld. Het prachtige uitzicht is dan ook afhankelijk van de vaarweg. Of het nu bruisend Monte Carlo, het Caribisch gebied of de Noorse fjorden zijn. Seven Seas Explorer heeft het hele jaar door prachtbestemmingen in de planning staan. Aan boord vind je alles wat je hartje begeert. Een butler, privé-excursies, een marmeren badkamer, twee slaapkamers, twee originele Picasso’s bij de ingang, een privé sauna en een sparuimte.

Toppunt van decadentie

Aan dit toppunt van decadentie hangt een prijskaartje van €45.000 per week. Daar is dan wel de champagne, kaviaar en excursies bij inbegrepen. En niet te vergeten: de spabehandelingen in de suite zelf. Mocht dat budget niet haalbaar zijn, niet getreurd, de Regent Seven Seas Cruises heeft ook andere comfortabele suites aan boord.

rssc.com