Beauty & Fashion

Party Power Up: de beste styling service voor ieder moment

De uitnodigingen van Masters of LXRY vallen weer op de deurmat en ook de feestdagen staan voor de deur. Alle gelegenheid om een fantastische indruk achter te laten. Wil jij oogverblindend en stralend op elk feest verschijnen? Dan ben je bij Really You aan het juiste adres.

Tekst: Susan Poeder

Dress to impress

Laat de experts je helpen met je visagie, haarstyling en je kledingstyling, op de locatie die jij graag wil. Heb je niets in de kast hangen, dan kan een personal shopper met je mee om de juiste outfit te vinden. Ze nemen je vol overtuiging mee op ontdekkingsreis door de wereld van fashion en make-up waarin jouw schoonheid, kracht en passie centraal staan. Gegarandeerd dat jij een onuitwisbare indruk maakt tijdens de feestdagen. Kies jij ervoor om te stralen tijdens een feestelijke gelegenheid en jezelf extra te verwennen?

 

Opties en mogelijkheden

Tevens is er ook een Exclusive Party Power Up beschikbaar waar de stying en visagie wordt verzorgd door niemand minder dan Mari van de Ven. Winonah de Jong, Wendy van Dijk, Sylvie Meis, en Connie Witteman zijn slechts een kleine greep uit het clubje bekende Nederlanders dat de styling toevertrouwt aan Mari. Naast garderobe- en haarstyling, kun je je ook nog eens in stijl laten rijden met een limousine service.

Bij Really You kun je overigens terecht voor andere gelegenheden. Belangrijke presentatie? Sollicitatie? Bruiloft? Of zoek je een empowering experience om weer volledig in je vrouwelijke kracht te staan? Voor bijna elk moment waar het om JOU draait, kun je hier terecht. Kijk voor de prijzen en mogelijkheden op de website. Alles over de dresscode bij Masters of LXRY kun je hier vinden.

www.reallyyou.nl