Beauty & Fashion

RASA LILA: onmisbare stijlaccessoires met ambitie

RASA LILA Feels Good

RASA LILA is een high-end Nederlands lifestyle merk dat zich richt op exclusieve fashion accessoires. Het staat voor ‘Feeling the joy of life‘. Want voor elke vrouw geldt: A woman feels good when she looks good. Het fashionmerk biedt producten aan die comfortabel en elegant zijn. Bewust en tegelijkertijd zinnelijk.

De collecties bestaan uit accessoires gemaakt van alpacawol. Corné van Nijhuis, founder van RASA LILA, kwam op reis in aanraking met inheemse Peruviaanse vrouwen die met de hand shawls maakten van Alpaca wol: “Deze ontmoeting maakte een vonk in me los… Namelijk een eindeloos enthousiasme om authentieke, pure en handgemaakte alpacagaren te verweven tot luxe, moderne doch tijdloze designs.”

Tekst gaat verder onder foto.

 

De producten zijn ontworpen voor de moderne stijlbewuste vrouw. Zowel de jonge ambitieuze professional, als de zelfbewuste eigentijdse vrouw en de stijlvolle vrouw op leeftijd. Vrouwen die ieder op hun manier zich ‘proudly feminine’ voelen. Rasa Lila producten zijn met aandacht ontworpen om de gebruiker te vergezellen op haar reis door haar leven.

MAAK KENNIS op MASTERS OF LXRY 2018

Een impressie van de collectie is te bewonderen op Masters of LXRY Genius Edition. Het event vindt plaats van 6 tot 10 december in de RAI Amsterdam.