State of the art jachten

met een espresso op het dek

Een jacht met een barista-koffiebar aan boord, dat verwacht je misschien op een superjacht, maar niet op een compact Nederlands design van 9 meter. Toch bestaat het, op de nieuwste aanwinst van Rapsody Yachts, de Rapsody Tender uit 2016. Dit ruime en elegante schip is het toonbeeld van snelheid en klasse. De krachtige Volvo Penta dieselmotor garandeert een snelheid van maar liefst 34 knopen. Maar ook het interieur wekt de aandacht. Zo is onder meer in de stuurconsole een ruim toilet geplaatst, om zowel voor- als achterin een zonneplek te creëren.

Retro-look in het topsegment

Rapsody Yachts opereert in het hoogste segment van de jachtindustrie. Het merk vindt zijn oorsprong in de jachtmakelaardij, waar het exclusieve en authentieke werfschepen uit Nederland en Scandinavië renoveerde. Toen eind vorige eeuw de markt voor exclusieve jachtvaart bleef groeien, werd in 1999 besloten om te beginnen aan de bouw van nieuwe, snelle motorjachten met klassieke lijnen. Al snel werd de fraaie retro-look van de Rapsody’s een begrip. Vandaag de dag varen er dan ook meer dan 350 Rapsody’s over de Europese wateren.

Masters of LXRY

Om de jachten van Rapsody Yachts te bewonderen, breng je een bezoek aan Masters of LXRY 2017. Deze grootste premium lifestylebeurs van Europa wordt van 7 t/m 11 december georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie en hier om tickets te bestellen.

rapsody.nl

Meer Cars & Yachts