Elke maand is een goede maand voor de spa

Aftersun kuur

De conventie vraagt dat we compleet relaxed terugkeren van vakantie. Mentaal is dat vaak het geval, maar fysiek? Not so much. Je bent vast bekend met de uitspraak: “Van de beste vakanties, kom je gesloopt terug.” Immers, die welverdiende breuk aan routine doet onze huid, haar en vitaliteit toch niet al te goed. Na die duikavonturen en kaaspizza’s met truffel en gin & tonics in de mooiste beachclubs, is het tijd voor de aftersun. Uiteraard in één van de mooiste spa’s die ons land rijk is. Namelijk, het Brabantse Pura Suerte, dat, zoals de naam betekent, staat voor puur geluk.

detoxing & toxing

De gastvrije Brabantse hoeve heeft als onderscheidende factor binnen de wereld van extreem grote wellnesscentra dat je ook een privésetting kunt boeken met alleen je partner (tot aan 20 personen). Zo kan je in volledige luxe met een selecte groep genieten van de kleinschalige, huiselijke sfeer waar in alle rust wordt gewerkt aan beauty en welzijn. De spa bestaat uit een wellness-centrum, massagesalon, beautysalon, kapsalon en pedicuresalon. Hier wordt gewerkt met het hoogwaardige Italiaanse product Comfort Zone. Reken op favorieten als de Turkse stoomsauna, infrarood, waterval en bovendien een aantrekkelijke Finse panoramasauna.

huwelijkstaferelen

Ook qua huwelijkstaferelen is er genoeg keuze. Denk aan een pré-huwelijkssessie of een haar & visagie-workshop voor een bachelorette. En wat heb je nodig na some detoxing? Precies. Toxing. Het leven draait immers om balans. Dat kan met een reeks aan arrangementen, zoals een wellness & golf-arrangement en een Lady’s Afternoon met high wine. De culinaire verwennerijen maken het plaatje compleet.

Wellnesshoeve Pura Suerte zal te zien zijn op het grootste premium lifestyle-event van Europa, Masters of LXRY 2017, dat van 7 t/m 11 december wordt georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie en hier om kaarten te bestellen.

wellness-purasuerte.nl

LXRY NL Tien luxe cadeaus voor Valentijn

Wellness Pura Suearta ligt aan de Loonse en Drunense Duinen. Perfect om na een romantische wandeling te ontspannen dus. Bovendien kan de wellness afgehuurd worden voor privégebruik. Niet verkeerd om de dag met je lief door te brengen!

Meer Beauty & Fashion