Cars & Yachts

Op proefvaart bij
Lengers Yachts

Het is bijna Vaderdag, de dag waarop je je vader flink in het zonnetje zet. En hoe leuk is het dat je dat dit jaar misschien wel met een proefvaart op de Bluegame BG42 kan doen? LXRY geeft samen met Lengers Yachts een proefvaart cadeau voor de liefste papa.

Tekst: Mical Joseph
Beeld: Lengers Yachts

Kans maken op de proefvaart?

Ga naar LXRY’s Instagram en doe mee met de actie op de feed. Als volgt: volg LXRY’s Instagramaccount én Lengers’ account, like de foto op de feed van LXRY en tag jouw vader met vermelding waarom hij deze proefvaart moet winnen. De winnaar wordt aanstaande zondagmiddag om 12.00 uur via Instagram bekendgemaakt. Succes!

*De proefvaart vindt plaats in Muiden en is voor maximaal 4 personen.

Lengers Yachts

2020 is een bijzonder jaar voor Lengers Yachts, want dit jaar viert de yacht broker haar 50-jarig bestaan. Vijftig jaar nautische ervaring waar je u tegen zegt. Het bedrijf is in 1970 opgericht door Hans Lengers Sr. en wordt nu geleidt door CEO Bas Lengers. Op dit moment is Lengers dealer van Sanlorenzo, Bluegame, Prestige en Sacs voor Noord-Europa en heeft vestigingen in het Nederlandse Muiden, het Spaanse Port Calanova en het Duitse Düsseldorf.

 

De Bluegame BG42

De Bluegame BG42 is het kleinste model van Bluegame. Dit model is samen met de grotere variant van dit model, de BG62, tijdens Cannes Yachting Festival 2018 geïntroduceerd. LXRY TV was hierbij.


Het schip is ontworpen door de Italiaanse Luca Santella en Bluegame is een dochteronderneming van Sanlorenzo ‘A brand of Sanlorenzo’. Lengers Yachts is afgelopen jaar nummer 1 dealer van Bluegame geworden en op dit moment de best presterende partner van Sanlorenzo wereldwijd.