Media & Entertainment

Preview LXRY People Magazine #35

In LXRY #35 gaan wij in gesprek met de Genius ondernemers Guido van Hoogdalem, Ayser Al-Hadity, Frauke Hamer en Guy de Vos.

Guido van Hoogdalem is projectontwikkelaar bij First Projektmanagement. FIRST. Is een Zwitserse organisatie en al ruim 15 jaar actief op het gebied van vastgoed in Zwitserland. “Wij hebben met ons concept in Zwitserland een mogelijkheid geïntroduceerd om als niet-Zwitser wel onroerend goed te kopen. Mensen kopen bij ons een huis met een verdienmodel. Ze krijgen ook de mogelijkheid om het te verhuren als ze willen, zonder zelf zaken als de schoonmaak te verzorgen.”

Ayser Al-Hadity is de oprichter en CEO van Domotica Projects BV. Hij kwam in aanraking met domotica en wist gelijk dat de combinatie van ICT en lifestyle iets voor hem was. Na zijn deelname aan Masters of LXRY kon zijn vrouw gelijk haar baan opzeggen. Hij zegt daarover: “Er was zo veel interesse en er kwam zo veel werk binnen dat ik het te druk kreeg om alles alleen te doen.”

Frauke Hamer is mede-eigenaar van delilah cosmetics. Ze heeft altijd veel affiniteit gehad met cosmetica en ziet het als haar passie om mensen te laten genieten van mooie producten. In het interview vertelt ze over de flagshipstore in Amsterdam en wat de grootste uitdagingen zijn als ondernemer. Haar droom? “Ik wil elegantie overdragen en daarmee hoop ik van Delilah een nieuwe klassieker te maken.”

Guy de Vos is de interieurontwerper van Guydevos.com. Guy de Vos vindt het belangrijk dat hij altijd voor zijn klanten klaarstaat. Hij begeleidt en helpt ze met het maken van iedere keuze, hoe gedetailleerd die ook is. Hoe doet hij dat? “Ik laat een project pas gaan als ik echt tevreden ben. Ook als de klant al wel tevreden is, denk ik niet ‘mooi, snel verdiend’, maar blijf ik doorgaan tot het perfect is.”

Guido van Hoogdalem

Ayser Al-Hadithy

Guy de Vos

LXRY People

Lees het volledige verslag in ons nieuwe magazine. In de rubriek Travel lees je ook het prachtige verslag van onze hoofdredacteur zijn reis naar Curaçao en hoe je het beste een reis op maat kunt laten maken. Magazine 35 is vanaf nu verkrijgbaar via de onderstaande knop.

LXRY Magazine 35