Cars & Yachts

Genius mini-cars van Power Wheels

Exclusieve kwaliteiten

De Genius Edition van Masters of LXRY 2018 zal rijk zijn aan geniale ondernemers die ieder in hun eigen kracht uitblinken. Een van deze geniale ondernemers is Rawie Bhajan van Power Wheels. Gedreven door zijn passie voor auto’s begon hij zeven jaar geleden als hobby met het customizen van luxe elektrische kinderauto’s. Tegenwoordig mag hij zich de enige specialist in Nederland noemen, met een showroom van 300m2 in Amsterdam-Noord.

Elektrische mini-auto’s van Power Wheels

Bij Power Wheels kun je de meest exclusieve elektrische mini-auto’s, -Vespa’s, motoren en quads vinden. En wie denkt dat deze mini’s alleen voor kinderen zijn? In Club Escape in Amsterdam wordt een elektrische mini-car gebruikt om VIP’s van champagne te voorzien. Het bedrijf voert gelicenseerde exemplaren en voorziet in alle bijzondere wensen. Denk bijvoorbeeld aan een touchscreen display, leren bekleding, verstelbare zitjes, vering en rubberbanden. Is de mini-Mercedes of Audi aan een onderhoudsbeurt toe? Er is ook een ‘autogarage’ aanwezig.

Masters of LXRY 2018

Gun jij je kids net zo veel plezier als je zelf hebt van een Audi of Jaguar? Tijdens Masters of LXRY – Genius Edition is het mogelijk om in de stand een testritje te maken. Het grootste premium lifestyle-event van Europa vindt plaats van 6 t/m 10 december 2018 in de RAI Amsterdam. Kijk hier voor meer informatie.

power-wheels.nl