Cars & Yachts

Je kind zelf laten cruisen in een auto met Power Wheels

Een passie hebben voor auto’s hoeft helemaal geen grote-mensen-ding te zijn. Power Wheels in Amsterdam-Noord verkoopt op maat gemaakte licentie kinderauto’s. Van Audi tot Maserati en van BMW tot Lamborghini. Naast een kleine versie van jezelf heb je straks een kleine versie van je auto. Of juist een mooiere. Zolang je maar niet jaloers wordt op je dreumes.

De luxe auto’s hebben bijna allemaal een touchscreen display, leren bekleding en verstelbare zitjes, maar zijn stuk voor stuk naar smaak in te richten. Zo zou je de wielen helemaal eigen wens kunnen customizen. Tijdens Masters of LXRY kun je zien wat alle mogelijkheden zijn. Zo hebben ze een eigen hydrobad en een kleine spuitcabine.

Toch blijft het leukste dat de auto gewoon zelfstandig kan rijden (al blijft de kinderauto nog wel op afstand bestuurbaar). Mocht er dan toch onverhoopt wat schade zijn, dan is er bij Power Wheels een heuse garage aanwezig.

Power Wheels Amsterdam tijdens masters of lxry 2018

Alle grote luxe voor kleine kinderen kun je bekijken bij de Power Wheels stand op Masters of LXRY Genius Edition. Het event vindt plaats van 6 tot 10 december in de RAI Amsterdam.