Exclusief: De Porsche GT2 RS en de Cayenne

DE DAAD BIJ HET WOORD

Porsche is al toonaangevend als sportwagenbouwer sinds de oprichting van het merk, ruim 65 jaar geleden. De spirit komt duidelijk naar voren in de legendarische quote van oprichter Ferry Porsche: “I couldn’t find the sports car of my dreams, so I decided to build it myself“. De ontdekkingsgeest van Porsche heeft geleid tot iconische designs en revolutionaire technologieën, welke terugkomen in alle modellen.

PORSCHE PRIMEUR

Ook dit jaar het beroemde automerk van de partij zijn met een indrukwekkende stand tijdens Masters of LXRY. Met maar liefst twee noviteiten. Allereerst de nieuwe Porsche 911 GT2 RS; de krachtigste ‘Elfer’ die Porsche tot op heden bouwde. Met prestaties die op het niveau van een super sportwagen liggen.

PORSCHE UBER PRIMEUR

De absolute primeur op de Porsche stand is de nieuwe Cayenne – tijdens de beurs voor het eerst te zien in Nederland. “Groots” is zoals dit nieuwe model zich het beste laat omschrijven. Of het nu om performance, ruimtelijkheid, connectivity of veiligheid gaat – de Cayenne is groots in alle opzichten.

Klik op onderstaande foto’s om bovengenoemde modellen te bekijken. 

Masters of LXRY vindt plaats van 7 t/m 11 december in de RAI Amsterdam, bestel hier je tickets.

Beeld: Porsche GT2 RS en Porsche Cayenne

porsche.nl

Meer Cars & Yachts