Travel & Experiences

Pillows Hotels: thuiskomen & meer

Het aantal hotelkamers in Amsterdam is de afgelopen jaren met tientallen procenten gegroeid. Pillows Anna van den Vondel, dat in 2017 de deuren opende, onderscheidt zich met een nieuw concept: een uitzonderlijk hoog kwaliteitsniveau, een luxueuze maar vooral ontspannen omgeving gecombineerd met oprechte en individuele service. “Wij leggen onze gasten in de watten op een relaxte manier.”

Tekst: Merel Zoet & Bart-Jan Brouwer

Bij aankomst in Pillows Anna van den Vondel hoef je niet staand in te checken bij een receptie, maar neem je lekker plaats aan de welkomsttafel in the Living. Daar wordt je favoriete drankje geserveerd en neemt de host des huizes jouw persoonlijke wensen en details met je door. Je kunt meteen vragen stellen over evenementen of interessante plekken om te bezoeken. De host is er om alles tot in detail voor je te regelen. Dit is geen inchecken, dit is thuiskomen!

Design en comfort

Het 31 charmante kamers tellende boetiekhotel aan het Vondelpark vormde het debuut van het Pillows Concept, dat onder International Hotel Management Group valt. Bij IHMG leeft de gedachte dat een hotel geen kamerfabriek mag zijn, maar een community met een authentieke en inspirerende omgeving. Het bedrijf hecht waarde aan monumentale panden – zoals de drie 19e-eeuwse herenhuizen aan het Vondelpark die samen tot een hotel zijn gesmeed – en een balans tussen design en comfort. 

LXRY Travel

Lees nog veel meer interviews in ons nieuwe magazine. Magazine 35 is vanaf nu verkrijgbaar via de onderstaande knop.

LXRY Magazine 35