People & Finance

Man met een missie: Rudy van Belkom

LXRY Magazine 34

In LXRY #34 gaan we in gesprek met Rudy van Belkom. Hij is, naast senior docent Trendresearch & Concepting, eigenaar van Imagebureau TINK en initiator van Het Nieuwe Kiezen. En via Het Nieuwe Kiezen kwam hij in contact met actrice Victoria Koblenko.

Rudy over Victoria

“Victoria is een inhoudelijk betrokken ambassadeur van Het Nieuwe Kiezen. Ze heeft een sterke affiniteit met het onderwerp en weet precies hoe je iets onder de aandacht kan brengen. Als ik haar bel met een idee, hang ik altijd op met meer energie. Ze denkt echt in mogelijkheden en daar houd ik van” aldus Van Belkom.

Man met een missie

Rudy is duidelijk een man met een doel:  “Het is mijn missie om de wereld beter achter te laten dan hoe ik hem voor het eerst aantrof. Ik ben geen activist die zich vastketent aan een boot. Ik ben meer van de friendly revolution. Zo heb ik Het Nieuwe Kiezen bedacht, een modulair kiesstelsel. Niet meer stemmen op één partij, maar per thema op de partij die bij je past.”

Succes

In het magazine kun je het volledige interview vinden. Hierin licht Rudy van Belkom uitgebreid toe wat zijn moraal in het leven is en zijn module voor succes. Ook kun je in zijn LXRY Paspoort zijn favoriete adresjes en LXRY Tips vinden. LXRY Magazine is verkrijgbaar in de winkels en via de LXRY Shop. Abonnee worden? Klik hier.

Tekst: Merel Zoet | Fotografie: Milan Kaine