Pasen in The Godfather hotel

“an offer you can’t refuse…”

Mocht je dit Paasweekend nog geen plannen hebben om eieren te zoeken, waarom kies je dan niet voor een last-minute bezoek aan het hotel van The Godfather-regisseur Francis Ford Coppola? Speciaal voor Pasen organiseert Palazzo Margherita namelijk een verblijf dat volledig in het teken staat van de feestdag. Het vijfsterrenhotel is gelegen in de fraaie zuidelijke omgeving van Italië, ver verwijderd van het moderne toerisme. Bovendien staat het klassieke hotel bekend om de sprookjesachtige tuin, die rond het voorjaar volledig in bloei staat. Geen verkeerde timing dus, Pasen in Palazzo Margherita. Het pakket bestaat uit een meerdaagse overnachting in het hotel, inclusief de nodige paas-brunches met delicatessen en zoetigheden en sfeervolle diners. Verder krijgen de gasten een rondleiding door het nabijgelegen spookstadje Craco, een traditionele Paasmis in een Romaanse kerk in Matera, een tour door het historische centrum van Taranto, een bezoek aan Bernalda’s vismarkten en lokale kaasboeren. Gasten die hun complete famiglia meebrengen, zoals dat hoort in Italië, kunnen hun kinderen bovendien laten meedoen aan de eieren-zoektocht.

Films, wijn en hotels

Francis Ford Coppola, Hollywood-legende en hoofd van de Coppola-filmdynastie (waaronder telg Sofia Coppola van Lost In Translation) besloot op een dag om een hotel te bouwen in de geboorteplaats van zijn grootvader, Bernalda. Deze charmante locatie in de zuidelijke heuvels van Italië is de perfecte hideaway voor een elegante vakantie. Doordat Ford Coppola bovendien een fervente wijnkenner is, zal het je aan een goed glas niet ontbreken. Niet voor niets staat het hotel op #18 in de categorie Summer Hotels van de LXRY List.

LXRY LIST

Twee jaar geleden ontstond het idee om het meest prestigieuze en luxueuze boek in de wereld uit te geven. Om een gids te lanceren voor liefhebbers van het beste vakmanschap, design en uitmuntendheid voorhanden. De LXRY List is het resultaat. In deze collector’s editie worden de beste luxueuze adressen, producten en ervaringen gepresenteerd. Deze is uitgegeven door de luxe lifestyle-experts van LXRY Media Group. Bekend van Europese grootste premium lifestyle event Masters of LXRY en LXRY Magazine.

De LXRY List is hier te bestellen.

Meer Travel & Experiences