Klassieker opnieuw uitgebracht

Eén van de populairste luxe horloge merken voor vrouwen introduceert opnieuw een model: Panthère de CartierOmdat het jaar 2016 in het teken stond van de succesvolle Drive de Cartier voor mannen, is het jaar 2017 all about women. 

Panthère De Cartier

Panthère is geen unisex offer, maar speciaal een op dames gericht design. Dit model werd voor het eerst in de jaren tachtig gelanceerd en komt nu in 2017 weer terug op de markt. Cartier bemerkte de behoefte aan een statement piece voor vrouwen. Cartier heeft er voor gekozen om het horloge niet opnieuw te ontwerpen, maar om te verfijnen en perfectioneren. Dit model is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen die variëren van staal, goud en met en zonder diamanten. Daarnaast zijn er twee maten verkrijgbaar: small en medium.  

Gassan’s Salon d’Amsterdam de la haute horlogerie

In de navolging van de ‘Salon International de la Haute Horlogerie’ in Genève, waar de prestigieuze horloge- en juwelenmerken hun noviteiten tonen aan inkopers, heeft Gassan haar eigen salonbeurs in Amsterdam georganiseerd. Een unieke gelegenheid om de nieuwste collecties, buiten Genève, onder één dak tegelijkertijd te bezichtigen.

Tijdens deze succesvolle editie van de exclusieve Salonbeurs in de slijperij van Gassan Diamonds toonden horloge- en juwelenmerken hun nieuwste collecties. De nadruk werd vooral gelegd op de technische hoogstandjes en laatste ontwikkelingen op designgebied. De merken die dit jaar participeerden waren onder andere: Audemars Piguet, Cartier, Greubel Forsey, IWC, Jaeger-LeCoultre, Montblanc, Panerai, Piaget, Richard Mille en Vacheron Constantin.

In unieke brandcorners presenteerden de merken hun noviteiten en waanden de gasten zich in de wereld van Haute Horlogerie. Ook kon men een gokje wagen in het mini Holland Casino. De avond werd culinair omlijst door Restaurant Het Bosch en in een unieke pop-up locatie serveerde chef Ferry van Houten heerlijke hors-d’oeuvres met een creatieve twist.Verder was Louwman Exclusive aanwezig met een keur aan premium auto’s uit het hoge segment.

Panthère de Cartier is in alle uitvoeringen (eventueel op bestelling) verkrijgbaar bij Gassan.

gassan.com

Meer Jewels & Watches