De Renaissance herleeft met Paluga

Bijzondere afwerking

De kunstcollectie van Paluga Art & Decoration bestaat uit exclusieve handgemaakte wandpanelen (schilderijen gemaakt van hout en afgewerkt met een cement). Deze kunstvorm is een zelf ontwikkelde techniek. Naast deze wandpanelen vind je ook meubelcollecties, woonaccessoires en een uitgebreide collectie aan kunstobjecten. Alles wordt door Paluga Art & Decoration zelf ontworpen en gemaakt in eigen atelier. De collecties laten zich kenmerken door de speciale afwerking en finishing. Deze collecties zijn geïnspireerd door verweerde, gecorrodeerde materialen uit de natuur en andere verouderde of versleten effecten. Dankzij speciale verftechnieken en het gebruik van unieke grondstoffen worden de gewenste effecten gerealiseerd. Daarnaast zijn een aantal dessins die toegepast zijn op de wandpanelen geïnspireerd op klassieke motieven uit de renaissance. Zo krijgen alle ontwerpen een geheel eigen karakter dankzij de Paluga-techniek. Het gemaakte reliëf en de toegepaste speciale verftechniek resulteren in spectaculaire kleurreflecties.

Wild life

Ook de collectie met dierenschedels is bewerkt met speciale zeer exclusieve metaal pigmenten. Alleen door deze techniek krijgen de schedels een uitzonderlijke metaaleffect, zoals bijvoorbeeld  goud, zilver, tin, koper of brons. De rijke glans wordt enigszins weer wat gebroken door een veroudering effect. Alle wandpanelen worden afgewerkt met een (hard) houten baklijst of naar wens.

Masters of LXRY 2017

Paluga Art & Decoration exposeert schilderijen-wandpanelen, decoratieve objecten en enkele exclusieve meubels tijdens Master of LXRY. Het grootste premium lifestyle event van Europa dat van 7 t/m 11 december wordt gehouden in de RAI Amsterdam. Houd Masters of LXRY in de gaten voor meer informatie.

Meer Interior & Estate