Travel & Experiences

Overnachten in Suites van QO Amsterdam tijdens Masters of LXRY

Begin vorig jaar opende het lifestyle hotel QO Amsterdam voor het eerst haar deuren in het Amstelkwartier. Met een duurzame en circulaire visie, staat dit iconische gebouw bekend als één van de meest duurzame hotels van Europa. Van hergebruikt beton in het gebouw en een slimme gevel die het binnenklimaat beheert tot vloerbedekking van gerecyclede visnetten.

Tekst: Inge Dal
Beeld: QO Amsterdam

Opladen in Kwartier Suites

Door de ideale ligging kun je jezelf na een lange dag op Masters of LXRY weer opladen in één van de Kwartier Suites van QO Amsterdam. In het opvallende gebouw worden luxe, duurzaamheid en technologie met elkaar gecombineerd en dat zie je ook terug in de royale suites, die gemaakt zijn van duurzaam hout en natuurlijke stoffen. De royale suites zijn ontworpen voor optimale rust en ontspanning. De bedden zijn extra groot en vanuit het vrijstaande bad heb je door de raampartijen over dubbele breedte een mooi uitzicht over de stad. ’s Avonds kun je genieten van een drankje in de sky-bar Juniper & Kin op de 21e verdieping, waar je ook een kas vindt waar groenten en kruiden worden gekweekt.

Dé premium lifestyle beurs

Masters of LXRY brengt dit jaar van 12 t/m 16 december de LOVE Edition naar de RAI Amsterdam. Het wordt een unieke en speciale belevenis waarbij gedeelde passie voor vakmanschap, creativiteit en ambacht centraal staan. Tijdens dit grootste luxury event van de wereld wordt het beste uit de wereld van kunst, interieur, mode, design, gadgets, gastronomie, juwelen, horloges, reizen, boten en auto’s onder één dak getoond.

Centraal gelegen op slechts 10 minuten van de RAI wordt het hotel omgetoverd naar hét hotel voor beursgasten waar ook jij kan verblijven! Boek tijdens Masters of LXRY voor een speciaal tarief van €300 per nacht per suite (o.b.v. 1 persoon) of €320 per nacht per suite (o.b.v. 2 personen) op basis van beschikbaarheid. Naast een verblijf van hoge comfort en een spectaculaire Love Edition kun je als gast genieten van een uitgebreid ontbijt en een LXRY goodiebag.

Boek jouw verblijf

Wil jij tijdens Masters of LXRY in één van deze hoogstaande suites verblijven? Boek dan tussen 12 en 16 december bij QO Amsterdam voor het speciale tarief.