Living: bloemen zonder onderhoud

Een stijlvol bloemenfestijn

De juiste bloemen zijn de kers op de taart van een luxe interieur. Dat geldt ook voor een hotellobby, bedrijfsruimte of restaurant. Minpuntje: al die verse botanica moet ook dagelijks verzorgd worden. Daar heb je de nodige kennis voor nodig. Niet alle planten zijn even ‘dol’ op water, of zon. Wist je trouwens dat niet alle bloemen schuin afgesneden hoeven te worden? En hoe zit het eigenlijk met de bloemenvoeding?

Orchideeën van Opti-flor

Oftewel, het onderhoud van het huiselijke gebladerte vergt nogal wat aandacht. Maar met de schitterende Business Orchids van Opti-flor heb je wel de lusten en niet de lasten. Dankzij het slimme watergeefsysteem Aquo worden de planten maandenlang voorzien in hun waterbehoefte. Zo creëer je dus zorgeloos een sfeervolle, luxe uitstraling in je kantoor, restaurant, receptie of ontvangstruimte. Bijzondere ruimtes verdienen een stijlvolle uitstraling. Prachtig en praktisch, dus .

Masters of LXRY

Laat je verrassen door de exclusieve collectie van Opti- flor. Neem bijvoorbeeld een kijkje op Masters of LXRY 2017, waar Opti-flor als exposant te zien zal zijn. Dit grootste premium lifestyle-event van Europa wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie en hier om tickets te bestellen.

optiflor.nl

Meer Interior & Estate