Travel & Experiences

Op exclusieve culinaire treinreis met ExperienceTravel

Nog geen reisplannen in het verschiet en wil je iets totaal anders dan het gebruikelijke? ExperienceTravel biedt een exceptionele reisoptie: ga mee met de exclusieve en unieke treinbelevenis door Zuid-Afrika met de Rovos Rail. Een wijnreis per luxe trein.

Tekst: Mical Joseph
Beeld: ExperienceTravel

Rovos Rail

Deze culinaire treinbelevenis ademt de sfeer van vervlogen tijden uit met haar luxueuze lederen stoelen, het houtsnijwerk en het geslepen glas. Door deze facetten krijgt de trein een authentieke en elegante sfeer. Naast de beleving van het voertuig reist dé expert onder de wijnen – Cees van Casteren – mee. De Master of Wine reist mee vanaf Pretoria naar Kaapstad. Tijdens de reis is er als aanvulling op het programma een wijnspreekuur rond de borreltijd: genieten.

Wijnbelevenis

Voor aankomst in Kaapstad rijdt de luxe trein door de wijnlanden en krijg je een wijnproeverij van een speciale selectie aan witte en rode wijnen. Eenmaal in Kaapstad ga je van boord voor een diner in de Pot Luck Club. Tijdens de wijnreis zijn er twee vrije dagen die zelf invulbaar zijn, maar er kan ook gekozen worden voor een aanvullend wijnprogramma in de Zuid-Afrikaanse stad Stellenbosch in gezelschap met Cees van Casteren. Bij dit programma bezoek je exquise wijngaarden en topdomeinen in de Kaapse wijnlanden. Voor de avonturiers die naast de wijnreis nog meer avontuur willen is er de mogelijkheid om de reis uit te breiden met een individuele safari.

Masters of LXRY

ExperienceTravel is exposant op Masters of LXRY. De reisexpert heeft zich alweer voor de komende vijf jaar gecommitteerd aan de beurs met een prachtige eilandstand van vijftig vierkante meter. Ook dit jaar zijn zij te vinden op Masters of LXRY – Love Edition van 12 t/m 16 december in de RAI Amsterdam.