Cars & Yachts

Op deze jachten wil je zeker varen

Grootmeesters van het jachtontwerp zijn voorlopers op vele gebieden. De meest innovatieve technologie passen ze toe op zeiljachten en motorschepen. Op deze manier worden dromen van de allerrijksten gerealiseerd en kunnen ze het vaarplezier verkennen.

Redactie: Nathalie Wittendorp
Beeld: Princess Yachts

Een van de bekende jachtbedrijven in de Benelux is Princess Yachts. Een passie voor varen is er zeker. Het kantoor is gelegen aan een prachtige idyllische haven, waar diverse modellen Princess jachten worden getoond. Op de werf zijn verschillende service partners gevestigd, zodat je altijd alles op 1 plek kan regelen. Daarnaast heeft Princess Yachts een uitgebreid service netwerk, uitstrekkend tot de Middellandse zee.

Het yachtseizoen wordt door Princess Yachts dubbel feestelijk gevierd Niet alleen won heeft het bedrijf een 2019 Motor Boat Award gewonnen in de categorie ‘Best Flybridge’, ook werd de nieuwste F50 gelanceerd. Met de F50 wordt er gefocust op ruimte en dynamische prestaties. Het yacht is stijlvol en luxueus ingericht en bevat een grote master bedroom, een voorhut en een extra tweepersoonshut.

Princess Yachts kun je bezoeken tijdens Masters of LXRY dat plaatsvindt van 12 tot en met 16 december 2019 in de RAI Amsterdam, samen met andere jachtontwerpers zoals Fjord Benelux, Pardo Yachts, Lengers Yachts, Ribbon Yachts, Orange Yachting en Cooper Yacht.

LXRY List 2019

Meer top jacht ontwerpers vind je in de LXRY List 2019. Dit koffietafelboek (€50) bevat de beste luxe adressen van de Benelux. Benieuwd wie er nog meer in onze lijst staan? Klik dan op onderstaande link.

LXRY List 2019