Jewels & Watches

Ontdek de nieuwste trends in de Choices by DL pop-up store

Op 16 mei openden de deuren van de Choices by DL pop-up store op PC Hooftstraat nummer 102 in Amsterdam. Een droom die uitkwam voor designer Debora Huisman-Leeser. In deze schitterende pop-up store kun je de nieuwste Choices by DL collecties bewonderen en nog veel meer!

Zo is er een goudsmid aanwezig om je juwelen weer als nieuw te laten schitteren en ook is er de mogelijkheid je juwelen te personaliseren met een gravure. Natuurlijk is de bedenker en ontwerper van Choices by DL, Debora Huisman-Leeser zelf aanwezig om je te inspireren en te adviseren. Kortom, reden genoeg om langs te komen!

In 2019 vierde Debora Huisman-Leeser met Choices by DL haar 10-jarig jubileum. Om deze mijlpaal te vieren lanceerde ze maar liefst drie nieuwe collecties: De Animal and Nature lijn, Choices Collective en de Galaxy Collection. Ook zijn de nieuwe prachtige 18 karaat gouden pendanten toegevoegd aan de Choices by DL collectie. Deze pendanten kunnen worden voorzien van een gravure naar keuze om deze extra speciaal te maken. Uiteraard zijn deze prachtige collecties ook te bewonderen in de pop-up store!

Uiteraard houdt het team rekening met de richtlijnen van het RIVM.