People & Finance

Op zoek naar het zakelijk vaccin in de serie 1-2tje met Yves, ondernemen in tijden van corona

Times have changed. Zo ook de podcast 'Een-tweetje met Yves'. Juist deze tijd roept vragen op; hoe zorgen we dat ondernemen mogelijk blijft, we als bedrijf niet ten onder gaan, we creatieve oplossingen zoeken en we de moed erin houden? Mediaondernemer Yves Gijrath gaat op zoek naar het zakelijk vaccin en spreekt invloedrijke en inspirerende ondernemers over de impact van de coronacrisis op hun bedrijf en branche.

Tekst: Leonie Kragt
Foto Yves Gijrath: Roland J. Reinders

In de 25ste aflevering van de ondernemerspodcast van Yves, opgenomen op Koningsdag 2020, blikt Yves terug op de meest opvallende uitspraken die zijn gasten deden in de afgelopen maand. Zijn zoektocht naar het zakelijk vaccin stelt hem in de gelegenheid om de uitspraken van de ondernemers die hij sprak te voorzien van commentaar en in de realiteit van het nu te plaatsen. Hoe komen we deze crisis door? En hij stopt pas met zijn zoektocht als hij het zakelijk vaccin gevonden heeft.

Luister de gehele podcast hier.

De volgende gast in ‘Een-tweetje met Yves. Ondernemen in tijden van corona’ is Rodney Lam, de CEO van kledingmerk Daily Paper.