Omega Valentines special edition collectie

Het Zwitserse merk Omega staat vooral bekend om de verfijnde horloges die het merk al sinds 1848 produceert, maar het huis heeft ook een heuse fine jewelry collection. Verschillende collecties gemaakt van edel materialen zoals goud, diamanten en parels.

Met Valentijnsdag in aantocht heeft Omega een exclusieve his and hers collectie bedacht om iemand of elkaar mee te verblijden. De 3-delige collectie bestaat uit een horloge voor hem, een horloge voor haar en een ring om cadeau te geven. Voor een ander of jezelf.

Globemaster Co-Axial Master Chronometer Annual Calendar 41 mm

Met zijn roestvrij stalen kast en hard metalen (wolfraam carbon) ring  is de Globemaster Annual Calender het stoere horloge met een klein hartje. De opaline silver wijzerplaat heeft verschillende facetten waarin de maanden van het jaar staan aangeduid. In combinatie met het venster voor de dagen vormt dit de ideale analoge kalenderaanduiding. De blauw gekleurde wijzers en indicatoren zijn gevuld met SuperLumiNova, welke licht geven in het donker. Het bruine leer van de armband maakt het geheel stijlvol af. Het interne klokwerk bevat de OMEGA Co-Axial Master Chronometer Annual Calendar Calibre 8922 met zijn revolutionaire anti-magnetische werking.

De Ville Ladymatic Co-Axial 34 mm

Sinds de Ladymatic uitkwam uit in 1955 verklaarde menig vrouw haar liefde aan dit model en werd het onderdeel van de tijdsgeest. Zes decennia later weet het model nog steeds haar plek veilig te stellen. De kast is gemaakt van roestvrij staal die het uurwerk beschermt en de basis is voor de armband. De alphashaped wijzers zijn gemaakt van wit goud waarbij er 11 indicatoren zijn ingelegd met witte diamanten. De wijzerplaat is vervaardige van witte mother of pearl om het geheel een vrouwelijke look te geven. De dagen worden bijgehouden in het venster op de plek van 3-uur en het interne klokwerk bestaat uit het OMEGA Co-Axial calibre 8520.

Ladymatic Ring in 18K white gold

De tijdloze ring is een subtiele interpretatie van het dameshorloge met dezelfde naam, en dankzij de vloeiende golf patronen krijgt de ring een elegante en dynamische look. De Ladymatic Ring is verkrijgbaar in 18K wit goud en ingelegd met 44 witte diamanten.

 

Meer Jewels & Watches