LXRY Magazine met Akwasi Owusu Ansah

LXRY 29 – Akwasi

Dit keer onder andere een groot interview en fotoshoot met Akwasi Owusu Ansah, gefotografeerd door Rahi Rezvani. Onder de naam Akwasi, is hij met name bekend als helft van het muzikale duo Zwart Licht, acteur van meerdere film- en televisieproducties en tafelheer van De Wereld Draait Door“Ik houd van het Nederlands Elftal. Als ik profvoetballer was geworden en zou moeten kiezen, pff, dan wist ik het wel”. 

and more…

In deze editie vind je bovendien een review van de Porsche Panamera Turbo. Uiteraard schuift Irene van de Laar aan de lunchtafel, ditmaal met topsporter Yuri van Gelder, over presteren op hoog niveau en de controverse in Rio de Janeiro. Verdere interviews met onder anderen Cultchef Fergus Henderson en Harry van der Zee van herenmodemerk Van Gils. Ook spreken we Cornelis van Vlastuin, producent van de 3 miljoen-kostende trap in de Victoria’s Secret-winkel. En natuurlijk een travelreport, deze keer gaat het over het prachtige Zuid-Afrika.

lXRY MAGAZINE

Viermaal per jaar laat LXRY het nieuws en de trends zien op het gebied van reizen, vervoer, beauty, eten & drinken, mode, wonen & design, kunst, horloges en sieraden. Inspirerende interviews, uitzonderlijke fotografie en fascinerende reportages – stuk voor stuk eigen producties.

LXRY 29 ligt vanaf 23 maart in de winkels en is dan ook verkrijgbaar via de LXRY Shop. Abonnee worden? Klik hier.

Bekijk hieronder de teaser.

Fotografie en teaser: Rahi Rezvani

Meer People & Finance