Kunst van No Art – LXRY List

Arnaud Lucet, een echte Parijzenaar geboren in 1965, laat zijn fantasie graag de vrije loop, geïnspireerd door de straten en geschiedenis van Parijs. Zijn label, genaamd No Art, referentie altijd naar de Parijse cultuur en Franse innovatie technieken met bewustzijn voor het milieu. En een vleugje humor.

Zijn kunst bestaat uit industriële onderdelen en objecten die anders zouden eindigen in het afval. Hiervoor haalt hij ook vaak inspiratie uit de Jules Verne roman: “20.000 mijlen onder zee”. Mix dit met de humor van een Warner Brothers cartoon en je krijgt on-of-a-kind stukken die een eigen stijl en verhaal creëren. Decorstukken, lampen of meubels. This is not your typical design. Het is futuristisch, nostalgisch en ‘tongue-in-cheek’, allemaal tegelijkertijd.

No Art staat op #9 in de categorie ‘Design’ van de LXRY List.

LXRY LIST

Twee jaar geleden ontstond het idee om het meest prestigieuze en luxueuze boek in de wereld uit te geven. Om een gids te lanceren voor liefhebbers van het beste vakmanschap, design en uitmuntendheid voorhanden. De LXRY List is het resultaat. In deze collector’s editie worden de beste luxueuze adressen, producten en ervaringen gepresenteerd. Deze is uitgegeven door de luxe lifestyle-experts van LXRY Media Group. Bekend van Europese grootste premium lifestyle event Masters of LXRY en LXRY Magazine.

De LXRY List is hier te bestellen.

Fotografie: No art

Meer Art & Design