People & Finance

‘Night of the Stars’ van Masters of LXRY

Tussen de sterren

Masters of LXRY 2017 stond wederom volgepland met bijzondere ‘neven-evenementen’. Zoals Night of the Stars, een unieke avond op zaterdag 9 december waarbij allerlei getalenteerde beroemdheden verspreid over de beursvloer de ‘kneepjes van het vak’ lieten zien.

Van Erik de Zwart tot Micky Hoogendijk

Die ‘kneepjes van het vak’ kreeg het publiek zeer letterlijk van Alex de Bilt. Want de masseur van de sterren deelde hand- en armmassages uit aan het publiek. Dat moet ongetwijfeld prettig zijn geweest na uitvoerig te hebben gedanst tijdens de ‘Silent Disco’ van Mister top 40 himself, Erik de Zwart. Zulke activiteiten vragen bovendien om een culinair intermezzo. Dus leerde het publiek om een sterrengerecht te bereiden bij Landgoed Duin & Kruidberg en Grand Hotel Huis ter Duin. Masterchef Alain Caron gaf een wijn-spijs proeverij bij de foodtrucks. Inmiddels werd er op Art Avenue een reis langs bijzondere kunst gegeven door de immer elegante fotografe Micky Hoogendijk. En geniale breinen hadden de mogelijkheid om de Nederlands jeugdkampioen schaken uit te dagen: de tiener Robby Kevlishvili. Alsof dat nog niet genoeg is, verblijdde fashion designer Aziz Bekkaoui met een workshop kledingontwerpen.

Klik op onderstaande foto’s voor een impressie van Night of the Stars. Overigens werd Night of the Stars goed afgesloten met een afterparty bij Zuidpool.

Fotografie: Goed Folk