Media & Entertainment

Tweede editie Night of the Stars op Masters of LXRY 2018

Voor het tweede jaar op rij kun je op zaterdag 8 december sterren spotten tijdens Night of the Stars op Masters of LXRY. Vanaf 17.00 uur verschijnen de sterren op allerlei plekken op de beursvloer en zij zullen je verrassen als uitblinkers in hun vakgebied. Deze star experience wil je niet missen.

Deze talenten kun je verwachten:

Vlogging 2.0 by Laura Ponticorvo
18.30 – 19.00 uur @ lobby
Fashion influencer en vlogger Laura Ponticorvo geeft je de kans alle tips & tricks van het vloggen samen met haar te ontdekken in deze exclusieve vlogcursus. Wil je hieraan meedoen? Kijk dan op onze Instagram hoe je deze cursus kunt winnen!

View this post on Instagram

WINACTIE: Op zaterdag 8 december zal @lauraponticorvo al haar vlogskills met jou delen in een exclusieve cursus tijdens Night of the Stars. Wil jij hier bij zijn? Laat dan in de comments weten waarom je hier bij wilt zijn en tag de persoon met wie je wilt komen.? Er is slechts plek voor 8 deelnemers! – – – #Repost @lauraponticorvo (@get_repost) ・・・ Op dit moment was ik jullie aan het vertellen hoe ontzettend verrast ik was met mijn Bachelorette Party, wat we allemaal aan het doen waren en hoe ik mij voelde☺️Toen ik deze onverwachtse foto doorgestuurd kreeg besefte ik me maar al te goed dat ik het vloggen nog steeds zo ongelooflijk leuk vind ?Mijn lach spreekt boekdelen hier en ik ben zelf ontzettend trots dat ik nog steeds zoveel plezier heb in mijn werk. Dat ik het geweldig vind om jullie altijd mee te nemen op mijn avontuur van wat varieert tussen de ups&downs in het leven, een inspiratie bron te mogen zijn voor sommigen en om onbewust veel andere mensen te mogen helpen??Wat is begonnen als grapje voor ernaast, wat is doorgestroomd naar een full-time baan, wat een opening is geweest mijn eigen eerste bedrijf laat me alleen maar realiseren dat ik 100% zeker weet dat iedereen dit kan! Als je een droom hebt dan kun je er keihard voor werken en je droom waarmaken. De energieloze en futloze dagen heeft iedereen maar twist deze om naar kracht en ga de dingen doen waar je gelukkig en blij van wordt waardoor je weer veel energie krijgt. Wat ik eigenlijk probeer te zeggen is dat je nooit moet opgeven, ook al zie je het licht niet aan het einde van de tunnel. Schrijf je doelen en dromen op en ga hiervoor! Step by step en begin het eerst op te bouwen door het erbij te doen. In je vrije uurtjes naderhand of tussendoor. Dat zijn de momenten die je moet aangrijpen! Ok. Zomaar ben ik op deze dinsdagochtend best sentimenteel ?? Soms moet je eventjes stilstaan en weer even tot jezelf komen denk ik. Omarm wat je al hebt bereikt en luister goed naar jezelf! Volg je dromen en gevoel en laat je AUB door niemand tegenhouden! Go for it babes!???En wil al mijn trouwe volgers nogmaals bedanken voor jullie support en liefde! Jullie zijn mijn grootste inspiratiebron!??

A post shared by LXRY (@lxrynl) on

Dutch Salsa Champion Joanna Cooiman
19.10 – 19.15 @ trappen tussen hal 2 & 3 / 20.00 – 20.05 @ lobby  / 20.50 – 20.55 @ hal 5
Nederlands kampioene Salsa Joanna Noah en haar danspartner Ronald zullen voor spetterende acts zorgen die je op een onverwachte manier kennis laten maken met SALSA!

Toppianist Jan Vayne
18.15-18.45 / 19.15-19.45 / 20.15-20.45 @ Pianometropool stand
Op de stand van Pianometropool vind je toppianist Jan Vayne met zijn wondermooie pianospel.

Dutch Champion Street Magic – Quintus van Amstel
20.00 – 21.00 @ House of Genius
Meervoudig prijswinnend goochelaar Quintus van Amstel weet heel informeel een praatje met je aan te knopen. Dan volgt de verwondering…

Mr. Universe
20.00 – 21.00 @ L2L Led screens stand
De enige echte Mr. Universe Nederland Bradley Zee is voor een exclusieve foto te vinden op de stand van L2L LED Screens. Leuk voor boven je bed?

 

Toppianist Jan Vayne

Mr. Universe Nederland Bradley Zee

Master Acrobatic Arts Renske Endel
17.30 – 17.35 @ trappen tussen hal 2 & 3/ 18.30 – 18.35 @ hal 5/  19.30 – 19.35 @ kerstboom
Ooit Vice Wereldkampioene turnen, nu Master in de acrobatiek! Renske verrast je vanuit elke hoek op manieren die je je nooit had kunnen voorstellen.

Award winning wonder sisters
17.05 -17.10  / 18.15 – 18.20 / 19.00 – 19.05 @ lobby
Double C bestaat uit 2 zusjes die magische vingers hebben op de piano. Daarnaast vullen ze elkaar perfect aan bij een ongelooflijk opera optreden. Spot hen zaterdag in de lobby!

 

Fiddler & Superkids winner Iris van Nuland
19.45 – 19.50 @ hal 5/ 20.40 – 20.45 @ trappen tussen hal 2 & 3
Ze veroverde ieders hart toen ze als 14-jarig meisje het programma Superkids won. Op Night of the Stars is het haar doel exact hetzelfde te doen met onze bezoekers.

Top 40 Erik De Zwart
20.00 – 21.00 @ Fashion World
Mr. Top 40 laat jullie voor het tweede jaar op rij swingen met de LXRY top 40. Dit is het perfecte moment om Fashion World even op zijn kop te zetten!

E-sporter
18.00 – 19.00 @ L2L LED screens stand

volgt nog

De rest van het entertainmentprogramma naast Night of the Stars zoals de fashionshows vind je hier. Het culinaire programma kun je hier vinden.