Media & Entertainment

Derde editie
Night of the Stars

Op zaterdag 14 december vindt Night of the Stars plaats, waar voor de derde keer op rij Nederlandse sterren, kampioenen, iconen en helden schitteren en waarbij bezoekers unieke experiences kunnen beleven. De Stars laten in een intieme setting hun expertise zien op de beursvloer en gaan de interactie aan met de bezoekers. Zo vindt er een salsa demonstratie plaats en kunnen bezoekers genieten van een preview van de theatervoorstelling ‘Haal het Doek maar op’.

Deze talenten kun je verwachten

 

Dennis van Aarssen & Bosco Big Band

16.00 – 16.45
Locatie: Mainstage
Winnaar van het negende seizoen van The Voice of Holland Dennis van Aarssen bracht afgelopen oktober zijn allereerste album uit. Van projectmanager bij een digitaal marketingbedrijf naar fulltime zanger en een heuse theatertournee met 31 shows. In een niet eens zo voor de hand liggend genre: jazz. Of swing, zoals ‘crooner’ Dennis het liever noemt. Het belooft in elk geval een swingende middag te worden!

Spelen tegen topsporters bij GASSAN

16.00 – …
Locatie: Stand GASSAN
Bezoek tussen 16.00 en 18.00 Maesons bij de stand van GASSAN en wie weet sta jij straks oog in oog met jouw favoriete topvoetballer. Of ga de strijd aan met Luuk Den Hartog in de Formule 1 racing bij Tag Heuer (exacte tijd volgt…)

Tea sommelier

17.00 – 19.00
Locatie: Stand Fiskars Group
Wie dacht dat een sommelier zich alleen met wijn bezig houdt, heeft het mis. Wist je dat er ook watersommeliers bestaan en dus ook sommeliers voor thee! Bezoek de stand van Fiskars Group voor de ultieme tea experience.

Sherefa Yorks

18.30 – 18.45
Locatie: Mainstage
Sherefa is een Nederlandse danser en zanger en bekend van meerdere talentenjachten waaronder The Voice, So You Think You Can Sing, maar bovenal het programma DanceSing dat ze in 2019 won.

 

 

Hardcore meditatiesessie

18.30 – 18.45
20.15 – 20.30
Locatie: Stand EcoCabins
Wil je even ontsnappen uit de hectiek van al het luxe dat je om je oren geslingerd krijgt? Neem even een moment in het oog van de storm tijdens een meditatiesessie van Ramon Roelofs, beter bekend als Charly Lownoise. Niemand beter dan Ramon begrijpt de tegenstellingen tussen lawaai en rust. De van oorsprong happy hardcore dj neemt je in 15 minuten mee naar je innerlijke rust.

Workshop beer tasting

19.00 -19.15
Locatie: Fjord Benelux
Nederlands biersommelier van 2018 (we krijgen er geen genoeg van) Pepijn van der Waa geeft tijdens Night of the Star zijn biergeheimen prijs tijdens de workshop.

Kimberly Fransens

19.00 – 19.30
Locatie: Mainstage
Wederom een The Voice of Holland-talent (én Idols runner up) dat Masters of LXRY mag ontvangen. Met haar killer vocals weet de Veghelse vele harten te veroveren. In de zomer van 2017 tekende de popzanger bij Armada waarmee haar debuut een feit werd.

Top 40 Erik De Zwart

Meerdere tijdstippen
Locatie: Mainstage
Mr. Top 40 laat jullie voor het derde jaar op rij swingen met de LXRY top 40. Dit is het perfecte moment om de Mainstage even op zijn kop te zetten!

Preview theatertour ‘Haal het doek maar op van Appelscha tot Zierikzee’

20.45 – 21.00
Locatie: Mainstage

Special sneak preview van de musical over artiesten op de schnabbeltour. Hitzangers Lonneke en Rolf ontmoeten elkaar op de begrafenis van een dierbare collega en gaan terug in de tijd. Cast: Mariska van Kolck, Tony Neef, Julia Berendse, Willemijn van Holt, Dook van Dijck en Jordy van Loon.