Dit nieuwe resort op de Malediven is een droom

een plekje Hemel op aarde

Resort Soneva Jani ligt op Medhufaru, een onbewoond eiland in de Malediven, in een 5,6 kilometer lange lagune. Het gloednieuwe resort heeft een ononderbroken uitzicht op de oceaan in alle richtingen en ligt op 35 minuten afstand van Malé International Airport.

privé watervilla in de malediven, mét glijbaan

Soneva Jani omvat momenteel 24 watervilla’s en 1 eiland villa. Extra eiland villa’s zullen worden gebouwd in de tweede fase, die in 2018 opgeleverd wordt. Het resort is gebouwd in een lagune van kristalhelder water, met vijf eilanden omringd door pure witte stranden en palmbomen. De watervilla’s (inclusief glijbaan) bevinden zich elk over de uitgestrekte lagune, die privacy en uitgebreide uitzichten biedt over de turquoise wateren van de Malediven. De villa’s op het eiland liggen verscholen in weelderig groen, waardoor ultieme privacy wordt gewaarborgd en dat natuurlijk allemaal op steenworp afstand van het strand.

Het hart van de watervilla’s heeft een indrukwekkende structuur met drie verdiepingen en is de thuisbasis van de belangrijkste eetgelegenheden van het resort. Tevens is er een spa, bibliotheek, winkelgebied en een wijnkelder te vinden. Andere faciliteiten op het eiland zijn onder andere de swim-in bioscoop, tropische tuinen, tennisbanen, watersportactiviteiten en de Beach Club.

Meer Travel & Experiences