Jewels & Watches

Nieuwe GASSAN
Fine Jewelry collecties

Ontdek nu de nieuwste GASSAN Fine Jewelry collecties. Deze bestaan, zoals je van GASSAN gewend bent, uit fijne items die worden gekenmerkt door trendy en tegelijkertijd chique details en zijn geheel geïnspireerd op dé modetrends van nu.

Liger Collection

Een dierenprint mag dit voorjaar van 2020 zeker niet ontbreken. Ook zijn juwelen in de vorm van dieren momenteel helemaal hot! Voor de nieuwe Fine Jewelry collectie heeft GASSAN een prachtige ring met twee lijgerkoppen ontworpen. Deze stoere ring uit de Liger Collection kun je perfect als unique piece dragen en is beschikbaar in 14-karaat wit- en roségoud.

Ontdek hier The Liger Collection.

Rainbow Collection

Deze trend mag je ook zeker niet missen! Dit seizoen zien we op de catwalk veel felle kleuren verschijnen. Maak je look helemaal compleet met de Rainbow Collection. Deze kleurrijke regenbooglijn bestaat uit prachtige 14-karaat roségouden juwelen gezet met briljanten in verschillende kleuren. Zo is de Rainbow ring perfect om te dragen als stack ring! Ook heb je de keuze uit een armband, collier en oorbellen.

 Ontdek hier The Rainbow Collection.

Bee Collection

Naast de Liger Collection heeft GASSAN ook een schitterende Bee Collection ontwikkeld. De Bee Collection bestaat onder andere uit een collier. De hanger van het collier is 14karaat geelgoud en is gezet met bruine diamanten. Daarnaast heb je ook de keuze uit bijen oorbellen en een bijen ring.

Ontdek hier The Bee Collection.

 

Heart Collection

Spread the love met deze GASSAN Fine Jewelry Heart Collection. Deze liefdevolle collectie bestaat uit een roségouden armband, collier en ring gezet met diamanten in de vorm van een hart. Ook bevat deze collectie een hartjes frame in diverse kleuren. Je hebt de keuze uit een zwart, blauw of wit hart!

Ontdek hier The Heart Collection.