Niet over één yacht ijs

jachtzaken

Een jacht, voorzien van alle luxe. Dat wordt door de meesten gezien als de ultieme droom. Wellicht dat het inmiddels alweer tijd is om je bestaande schip in te ruilen voor een modernere variant, of dat je een beginnende lucky gegadigde bent die overweegt om er één aan te schaffen. Het zou ook kunnen dat je kennis wilt opdoen over bijkomende facetten als onderhoud, verscheping en natuurlijk die ene begeerde havenplaats in Mandelieu. Al dat soort knowhow laat je het liefst over aan een ervaren en gewaardeerd bedrijf, zodat de medewerkers je gemakkelijk en snel kunnen adviseren.

high-end professionals

Het in Muiden gevestigde Lengers Yachts heeft inmiddels een bestaansrecht verworven van bijna vijftig jaar. Gedurende deze halve eeuw aan ervaring heeft het zich gespecialiseerd in alle expertise die je van een high-end yacht professional kan verwachten. Lengers wordt dan ook geroemd op de complete inhouse ervaring op alle fronten. In totaal werken er 20 medewerkers, die het volledige proces ondersteunen. Van aankoopbegeleiding tot aftersales, of juist verkoop- en inruilmogelijkheden. Er is in ieder geval meer dan genoeg te kiezen. Lengers Yachts is namelijk dealer van geprezen merken als Sanlorenzo, Sacs en Prestige. Daarnaast beschikt het ook over een aantal perfecte inruiljachten. Wereldwijd is het team namelijk actief om de mooiste jachten in te kopen.

masters of lxry 2017

Om je te vergapen aan de meest prachtige schepen en jezelf goed te laten informeren kun je terecht bij de stand van Lengers Yachts op Masters of LXRY 2017. De medewerkers zullen hier natuurlijk weer op gloedvolle wijze hun nieuwste trots presenteren. Masters of LXRY is het grootste luxury lifestyle-evenement van Europa en wordt van 7 t/m 11 december georganiseerd in de RAI Amsterdam. Hier vind je meer informatie.

Meer Cars & Yachts