People & Finance

Nancy Poleon: personal branding expert

Balans tussen haute cuisine en een prettig gesprek

Nancy Poleon, niet alleen hartsvriendin van Victoria Koblenko, maar ook oprichter van het bedrijf BrandedU. Tijdens een serie culinaire ontmoetingen schuiven stunt proevers De Gooijer & Kapelle aan. Dit keer deelt het dolle duo de dis met Nancy Poleon. Een balans tussen haute cuisine en een prettig gesprek!

Nancy Poleon the business lady

‘’Mijn doel is om vrouwen in business zichtbaarder te maken. Empowerment  van vrouwen, dat vind ik belangrijk. Ik help ze dicht bij zichzelf te blijven, goed te netwerken en een eigen verhaal te vertellen. Zo help je je reputatie vooruit. Als personal branding expert organiseer ik seminars, e-courses en masterclasses. Daar kunnen deelnemers in hun carrière profijt van hebben.”

Nancy staat bekend als gepassioneerd spreker. Regelmatig wordt ze gevraagd door leidende media. De laatste jaren heeft ze haar netwerk van entertainment professionals uitgebreid met corporate business en creatieve entrepreneurs.

Nancy over Victoria

Acht jaar geleden leerde Nancy Victoria kennen tijdens Masters of LXRY. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk. ‘’We gaan vaak naar de film, concerten en ook uiteten natuurlijk. Dingen die beste vriendinnen doen.

Culinaire ontmoetingen

Rijk en Poleon genieten van een culinair gangenmenu bij 3-sterren restaurant De Leest in Vaassen. Een krokantje met crème van bonenkruid, mousseline van makreel en ook wat bleekselderij. Samen zijn de fijnproevers onder de indruk van de heerlijke gerechten en delen samen hun verhaal.

Benieuwd naar het volledige artikel? Dit artikel is te vinden in de nieuwste editie van LXRY Magazine #34. LXRY Magazine is verkrijgbaar in de winkels en ook via de LXRY Shop. Abonnee worden? Klik dan hier.

Tekst Floris Kappelle & Rijk De Gooijer | Fotografie Esther Quelle